Nem is új csúcs, sztem senki nem várja akár csak 12 ezerig sem (én tuti nem..), de hogy egy tetves 9-10 ezerig nem képes felvánszorogni az botrány.. Vagyis vmi bűzlik a háttérben..
520-n eladta a stop, de záróban vissza vettem. 620-n nagyon gondolkodtam a záráson, de úgy voltam vele, ha már addig elment, akkor tovább megy. Úgy látszik a 8500 feletti szint ma még magas volt.
Ez a nagy tévedés, ugyanis ez most lehet, hogy fix 1-es, de ennek meglesz a hátulütője. Megnézem majd a FED lépéseit, hogy hogyan fogja vissza az abnormális folyamatokat, milyen eszköze lesz egy későbbi probléma kezelésére 0 %-os kamattal és trilliónyi kinyomtatott pénzzel a háta mögött. Persze, ettől még aki most hitt benne az jól járt. A kérdés, hogy mikor lesz az általad leírt fix 2-es.
Lehet így lesz, ugyanakkor előbb-utóbb eljön az igazság pillanata ott is, persze kérdéses, hogy mi az igazság. Ami minket illett, arra nincs garancia, hogy a kinti új csúcs esetén mi is közel leszünk a mi csúcsainkhoz. Sőt, jól látszik, hogy USA tőzsde elvált sok más tőzsdétől.
Az armageddon, világvége, stb úgy tűnik most is elmarad. A jenkik nagyon úgy néz ki, hogy egy egészséges impulzzal emelkednek el a mélypontról. A nasdaq-nál már világosan látszik. A többiek kicsit késésben vannak. Nyilván utána lesz egy korrekció 2 vagy b, aztán megint legalább 30-40%-os emelkedés.
Törölt felhasználó2020. 04. 27. 18:38
Kijött a füles csészéből és most visszatesztelte a kitörési szintet, nem történt semmi, ha holnap felfele indul, akkor ráveszek, ha meg lefele megy, akkor 8300 alatt dobom.
Abszolút, maci baratunk az rsi-t hasznalja a fordulasok elott projektalasra, nagymester abban, en meg inkabb a MoneyFlow-t; de ugyanazt mutatjak persze, http://keptarhely.eu/view.php?file=20200427v00sdtxld.jpeg es ha jol nezem, nemcsak CMF de RSI is ugyanazt mondja: MEGYEK kicsit lefele; , Amúgy meg atfedesbe kerult a 8460 csucs, mégpedig a mai zarassal; úgyhogy nincs semmifele impulzus, atfedes van, negalta a bull temenyeket 60min chart szinten; ez az emelkedes csak korrekcio, ami vagy kesz, vagy meg tart a chart szerint abc alakzatban; Sajnos, az OTP ma negalta azokat az almokat, hogy elindult megint felfele; Nem, a fo irany meg lefele van , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200427v00s24va.jpeg
Nyugodtan tartsd meg! Ki-be ugrálni a lehető legrosszabb, amit az ember tehet. Jó lesz ez, csak sok türelem kell hozzá! Sajnos egyelőre érdektelenség van. A külföldiek még nem veszik, de nem is nagyon adják. De előbb utóbb felfedezi valaki. Sok short lehet benne, ha egy nap meg tud indulni egy +4-5%-kal akkor beindulnak a zárások.
OTP részvényesek ide!