Én azt gondolom, hogy nem kellett volna venni. Több chart rajzoló 8500 körüli visszapattanást mondott, így itt szerintem nem kellett már belenyúlni, csak akkor ha simán áttöri. 8600-on láthatóan betámasztották, szerintem 8550 körül likvidálni kellett volna (én beszari vagyok). Ez persze csak egy vélemény, mindenki mást mondd.
még 10ó körül vettem 8550 azután jött a hullámvasút, átvittem holnapra ,mi a véleményetek ki kellet volna szállnom vagy a holnapi nap talán jobb lesz ?/csak a tanulni szeretnék még ebben a korban is 70/
Na ez a nap megmutatta az OTP erejét. Pedig réssel kezdtünk, szép forgalom, aztán... Aztán fordulat esés, rés visszatöltve, napi min zárás. Ez így nagyon gyenge.
Hát azért az erős, hogy a 4IG-hez hasonlítod a helyzetet. Abban talán lehet némi hasonlóság, hogy sokan várták ott is, és talán itt is az emelkedést. Rossz hírekkel tele van a sajtó minden formája, az OTP pedig nehezen tudná kivonni magát ezen rossz hírek alól. Ha valaki ezeket nem figyeli, vagy nem akar róla tudomást venni, az azért nem egyezik meg azzal az állításoddal, hogy az első esetben"vkik tudták".
Na most mi a probléma? Hogy nem megy 2 nap alatt fel 12 ezerre? Persze, hogy nem, aki 8 körül longra állt, az letörli az izzadság-cseppeket, és kiszórja, mert f*sik. Gép kikapcs aki nem bírja, nézzen rá 2 év múlva..
Én a múlt héten is már emelkedést vártam,megint megy 2100 as ellenállás alá. Érdekes az olajár ellentéte! Erste célár 2600 ft, addig van benn szufla 2020-végére, erre veszik. A teljes okot én sem értem, meg a kinti hangulat.
Valaki kérdezte, hogy OTP jelentése milyen lesz, akkor azt írtam, hogy fogalmam sincs. Most sincs, de jobban meggondolva tuti jó lesz papíron, ha ennyit veszi magát. Közben Ft is romlik.
OTP részvényesek ide!