Miniszterelnökünk a minap azt mondta mindenkinek ki kell mozdulnia a komfort zónájából. A karantén miatt most kerültem a magaméba. Végre nem kell menni sehova. :) Tőzsdézhetek. Eladtam én is. 600-nál viszont lehet vissza kellene szállni ...
Ticken húzható még egész fentről egy trendvonal. Most azon vagyunk rajta. Ha fölé kerülünk, akkor már csak visszateszteljük. Akkor tartani érdemes a 9500 környéki longokat. Ha viszont lefordulunk róla ... az vacak ügy. Nem játszunk többé a TL33-al sem. Azt kellene kiszaszerolni mi a valószínűbb folytatás.
Igen, szerintem is el fog esni a 9 500. Rövid távon én is így gondolom,ebben egyetértek. Én max 7800-8K várok aljnak! Ha a hiteltörlesztési moratóriumot a magánszemélyekre is kiterjesztik,a gazdasági hatásoktól függően.
Na végre! 120 vs 85. Majdnem pariban vagyunk. :) 40 TL33-at adtam el (35%-ot hozott), de van még TL33 és TL27. Megvárom az egy órát. Olyankor szokott jönni a vöcsök. Addig még kolbászolhatunk felfele.
Nem lehet tudni mennyit visz el, de a minősített kintlévőségek után képzett értékvesztés a költségek terhére történik. És még arról sem olvastam, hogy a törlesztési moratórium miatt késedelembe eső adósok időben be nem fizetett törlesztése miatt a hitelintézeteknek nem kell időben elkezdeni az értékvesztés képzését. Azt felszabadítani pedig csak akkor lehet, ha már megszűnik a késedelem, és minden korábbi törlesztőrészlet kiegyenlítésre kerül.
Jövök én is a mínuszért. Igen, szerintem is el fog esni a 9 500. A kérdés, hogy mikor. Rezeg a léc, hogy már a napokban. Inkább csak később, 10-15 nap múlva, esetleg a nyáron. Csányinak fontos szint lehet ám ez. Sertorius vételei 9800-on és a fölött történtek 2018-ban. Ne feledjük, hogy azokat zálogba is vágta. Kizárt, hogy a szerződés ne tartalmazzon minimális részvényárra vonatkozó kitételt.
OTP részvényesek ide!