3%-os zuhanásnál jár a Dow 2018.12.04 19:48Csaknem
800 pontot zuhant a tegnapi záráshoz képest mostanra a Dow Jones
részvényindex, 25050 pontig, azaz 3%-os zuhanásról beszélhetünk.
azért kíváncsi vagyok meddig tud az OTP (és persze a másik 3 blue) szembe menni a kinti hangulatnak... mert a hétvégi örömködés egy napig tartott, úgy tűnik, eléggé véres kezd lenni minden megint.
Az tuti, hogy én csúzlinak nem hívom ezt az alakzatot, bár kétségtelen, hogy valami ilyesmi a hivatalos neve. Szótáramban gyorsítóként szerepel, hivatalosan pedig running flatnek nevezem. De nem a név számít szerintem. :) . Hasonlít rá, de nekem nem tetszik a belseje, úgyhogy nem számolok vele. Attól még lehet figyelni. Inkább egy ED-t várok a végére - talán a harmadik tagja van meg, és van még sok mire kiteljesedik. m5-ön látszik kialakulni. Ezt könnyű összetéveszteni egy zászlóval, illetve az ékkel, csak lefele esik.
Alapvetően egyezünk a várt mozgásban csak másképp fogalmazunk. :) Aranykereszt után néhány napig fel. Szintet nem írtam. Tegnap is csak annyit jegyeztem meg, hogy tartom a longokat. A holnapi nap viszont érdekes lesz. Mikulás és rendszerint ilyenkor fordulni szokott. Kis tf alapján úgy saccolom, hogy 840-890 között meg kellene álljon és minimum 11 600-ig (inkább alá) vissza kellene jöjjön. Aztán felőlem mehet tovább fel. Holnap azért érdekes lesz az a csúcs megcsinálás. Délutánra, inkább második nekifutásra lesz kész és még utána is rúghat egyet felfele. . Holnap azért rápróbálkozok egy sortra 850 környékéről. Nem armageddonra, csak korrekcióra számítok.
Hű de nagy a lelkesedés.Mindenki shortban áll? 11810 ATH,napi max, 7,3Mrd forgalom,záróban valakiknek megért ez az ár 1,3Mrd ft-t. Elvileg,MA50/MA200 keresztezés után még most jöhetne a java... Kitörés után van eddig 2 fehér katonánk,a mai egy bozu,fejét beleverte a fölső boliba,enyhén túlvett,de ez még nem gond.Pár napja 11850-11880 környékére saccoltam az első kisebb pihenőt,még meglehet. 5. hullámnak gondolom(tegnapi chart),ha viszont beejtik:dupla csúcsunk van..jönnek majd Longiék, én meg kiveszem a megérdemelt pihenőmet.
OTP részvényesek ide!