Én is csak a bolgár engedélyeztetés miatt adtam el tegnap. Bár év végéig szeretném csökkenteni a részesedésemet, mert lehet lakás vétel lesz, ahhoz meg kell még likviditás. Amúgy pomperj célára év végére lehet pont bejön a tavalyi 11e után 12,2e + osztalék kb pont kiadja a várható éves 15%-os profit növekedést, ha nem változtattunk a fundamentális értékelésen.
Inkább meg se kérdem mennyi jutalékot fizettél ki nekik, mert szerintem a közelében nem lennék. Elég gyakran előfordul olyan hónap, hogy egyetlen egy kötésem sincs. Arról nem is beszélve, hogy 100000€ felé nem szívesen megyek egy brókercégnél, tehát ha nagy ritkán kötök az se biztos, hogy náluk lenne. A napi hírlevelük viszont tényleg jó, azok közül akiket ismerek ők a legjobbak.
Az egy hülye az nyilván nem egy kismiska, hanem valami nagyobb alap, akire rájön, hogy elad pár százezer vagy pármillió részvényt. Akár zárást követően egyedi árfolyamon. És persze, az OTP elvileg nagyobb volumenű cég annál, mint hogy egy ember szórakozzon az árfolyammal. De a gyakorlatban viszont rengetegszer láttuk, hogy kevés szereplő (aki akár egyvalaki is lehetett, ezt sosem tudhatjuk) tartott ellent az emelkedésnek vagy az esésnek, akár napokig. Máskor meg odébb tették 100-200 forinttal úgy, hogy alig pár tízezer részvény fogyott.
OTP részvényesek ide!