Jó "fonalat" fogtál meg...
Dehiszen ítt a pléda 2013 kihagytam egy évet(tőkeforgalmazás 0) Na az ADÓKIEGYENÍTÉSEM.. úgrott..2014-ben!!
2014-es év útán milegyen már 560 ez. Árf. veszteség ADÓT hoztak ki,, -Na ne is mondjam egy csaló cég (Hungária)
Addig addig odajött a NAV főosztv. Felsőrendelet tartalmazza Megbukott Brókercégtől származó ADÓT(2015 május)
LE KELL NULLÁZNI,,, Na így szabadúltam me félmila Adótól..::)) Persze ott van 4200-on vettem 3140db. azonnal
megmozgatom,, kb. 1,5-2milás ADÓ-val számolnom kell ráköv. évre,,
mind két irány, tudok magamban érvet ellenérvet is mozgatni..árfolyamilag ott az inverz cuccos...Egyrészről tudnám azt mondani, na hát a 8400 megfogta de ugye ez nagyon tanmesés pont, így inkább esést várnék még, mielőtt tölti a rést.
Ugyan akkor töltse már be azt a rést végre . Ez volt a másik érv :D---jó borikák olvassák, tehát esni fogunk. Okés.
Igen, de arra is figyeljünk, hogy az utóbbi három napban háromszor ment neki a 8600-nak is. Mondjuk, óráson bele lehet látni egy inverz fej-vállat is. Lényeg: fogalmam sincs, minden rsi 50 körül, mind a két irányba megindulhat. Van tl-em is és ts-em is, egyelőre várok, hogy mi lesz. Naposon továbbra sem tetszik, nézhetem úgy is, hogy csak az öt napos esés korrekcióját csináljuk, ami akár kész is lehet ma.
OTP részvényesek ide!