OTP Manipulator? Pajtikam, itt senki nincs manipulatori helyzetben; teves az alapallas, ha azt probalod elhitetni, hogy itt barki kepes lehet az OTP arat manipulalni. A szo nem ide valo, gyengen sikerult szemelyeskedes, ujra.
Az agyakat manipulalni? Az, aki 9400-nal 13.000-et projektal? Nos, az lehet manipulator. Plane ha 3 honappal kesobb 8100 van. A pontos projekcio sem az erenyed.
OK, hogy naponta változik a görbe alakja, de nem kell ráerőltetni ugyanazt a várakozást 2 héttel később. Lásd: hsz-ek felső szára:
1. link
2. link
Ha így haladunk széttartó lesz a hsz. Akkor pedig nem lesz sem 4. sem 5. szakasz 7200-7400 árfolyammal május végén, hanem A,B,C flat korrekció...
Egyébként itt találkozik a manipulációról szóló véleményünk.
Ha annyira zavar akkor csak görgesd át! Nem kell olvasni és figyelni sem kell rá! De amit Te művelsz az ...., nem tudom nyomdafestéket tűrő szavakkal összefoglalni. Mióta követem a fórumot azóta nem volt még senki aki ennyire irritált volna mint Te, bocsi
Törölt felhasználó2017. 05. 02. 18:44
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 05. 02. 18:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nekem aztán 8 kinek mi a véleménye a másikról..ird..de a bemasolasos ertelmetlenséges regenyt hanyagolhatjuk annak semmi ertelme.
Ez a pomperj elleni trollkodás csak arra "jó", hogy senkinek ne jusson eszébe :
- q1 jelentés,
- a francia választás
- osztalékra bevásárlás időszakában
újabb 1000 Ft-os esési prognózist kétségbevonni röpke 3 hét leforgása alatt.
Amúgy egy ilyen árfolyam mellett ez közel 3 %-os osztit jelentene nem kis vásárlóerővel...
.Azt is meg lehet figyelni, hogy az első felrakott április eleji ábrához képest a 4-es szakasz a,c, e, felső vonala a mostanra már majdnem vízszintes, ami egyre kevésbé felel meg a hsz követelményének.( c magasabb lett a vártnál).
Jogos, meddig hagyjak meg az amokfutasodat?Frusztralt kis gyik vagy, tolid a szanalmas kis dumadat, menk keress balakit aki szoba all veled es azt tiszteld meg a rohejes bofogeseddel.Ja, a kornyezeted 0, aberralt vegleny.Ne gondold, hogy barki elturi itt a fórum szetvereset, csak ilyet fogsz kapni, vagy meg rosszabbat.
OTP részvényesek ide!