-pny-
tiltsál már ki innen is,
hiszen írni mertem a soros-trollokról
és ezt te nem engedheted, hogy valakinek más legyen a véleménye mint a tiéd
tiltsál már ki innen is
Törölt felhasználó2017. 04. 11. 08:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
9000 felett szórta mint a gép, tudja kb mennyit ér.
Ez a rohadt 8400!
Ott tudok kiszállni nullában a TL24-el. De a kis k...csög már 2x felment odáig, de tovább nem tudott. Most fog megremegni a kezem az eladáson, az meg tovább megy, jót röhögve rajtam.
A forgalmat nézve, szerintem továbbra is a molba teszik át a pénzt, tegnap volt talán a cikk, hogy most az alapkezelők kedvence a mol. Szerintem ma még lehet egy kicsit le vagy stagnálás, aztán viszont illene felmennie első körben 8300-8400 közé (holnap?).
Nincs az írásával és annak tartalmával semmi probléma. Probléma inkább, ami több embert zavar, az a stílussal van. Ha mondjuk nem tényként írná amit ír, hanem úgy hogy vigyázzatok, mert megjelent egy ilyen veszély is, ami az emelkedést erősen megkérdőjelezheti. Akkor nem kötnél bele Te sem.(gondolom)Ha jön egy nagy eladó és előtte elkezd esni az ár, annak a lekereskedése szerintem nem korrekt benfentes információ alapján történhet. De ha egy felfelé száguldó részvénynél azt hallanád valakitől hogy azonnal add el még ma! Mit tennél? Megmondani nem mondhatja meg hogy miért! Csak utólag derülne ki hogy igaza volt. Ezzel csak azt akartam mondani hogy lehet még igaza is. Jött egy olyan jel, ami elbizonytalanította a 8800-ban.
És milyen annak az állapota, aki ugyanabból a chartból pár óra után egészen mást olvas ki?Mindig akkor vagy a legdühösebb amikor lebuksz a hullámaiddal.Hidd el, több tekintélyt tudnál megtartani, ha néha beismernéd, hogy tévedtél.Vagy ma reggel, vagy ma este. Válassz!(A hozzászólásod stilusa amúgy meg Téged minősit.)
szerintem, sokszor jobb lenne bevallani, ha valakinek éppen nincsen meggyőző elképzelése arról, hogy merre megy az árfolyam.Nekem például halvány gőzöm sincsen, hogy rövidtávon fel vagy le megy-e (amikor János reggeli 8800-át olvastam be is vallottam egy hozzászólásban, hogy ma inkább levárom. Bele is vettem, de a többségét záróban realizáltam kb. nullában.) Olyan kicsi a forgalom, hogy egy-egy megjelenő eladó oda teszi az aznapi árfolyamot ahova akarja. Lehet, hogy van még a groupamás 7800ft-os vételükből?
Valóban vannak olyan időszakok amikor korreláció van,mondjuk mikor a feltörekvő piacokon egyiket így másikat amúgy érintve végigmegy valami rajtuk,nem néztem utánna volt-e konkrét oka az RSX esésnek,megírhatnád ha tudod,felerősödő pár nap vagy hétig tartó rossz hangulat persze bármikor kialakulhat.De ez csak EGY tényező ami néha hat néha nem egyenlőre nem gondolom,hogy emiatt esett ma az OTP főleg úgy,hogy a nála még világ a világ a RICHTER mindig jobban fog függeni a keleti piactól és ezt mindig be is bizonyítja mikor valami cirkusz van pl,:Ukrán háború,vagy mikor 2014 ben mini krízis volt a Rubelben.
Van egy kis baj OTP-vel mostanra. A Russia Index, TRSI es RSX nagyon esik. A RUB is esett -4% korul. Es ezeknek kis kesessel, de meglepoen eros korrelacioja van BUX-al.
Ma NYSE-en RSX -2.2% korul van. Nem volnek biztos, hogy OTP holnap felpattan. Ha az ismert balhek tovabb terjednek, akkor egy flat korrekcionak is orulni lehet esetleg, mielott 7925 ala.
4 óráson nézve ha holnap nem csökken tovább, akkor egyértelműen kitörünk a csökkenő trendből. Meglenne a kb 1/3-os visszateszt + ott a fej váll alakzat, ami után a nyakvonal magasságát kéne emelkedni. Ez kb 8700-ig tartana, és ha ezt hamar teszi meg, akkor az RSI is 70 felett lenne már. Utána jöhet egy esés. Még csak most kezdem a TA-t, ne harapjátok le a fejem ha tévedek :-)
Igen de már nem mára, holnapra teszem ezt a le kört,ma el is kezdtem 8200 körüli prompt árnál visszavenni az eladott longokat ,feljebb vártam reggel mint 9410 így a 2 utolsó long pakk megmaradt illetve nem shortoltam mert olyan szellős short certit inkább hagytam elég ha visszaszállok a TL24 be szépen de még a 60% át nem vettem vissza,holnapi min ár a mai min-ártól vagy 10-15ft al felette lesz 8165-70 vagy alatta 8115 körül,ezért nem léptem még vissza mindennel.
OTP részvényesek ide!