Köszi!
De csak két volatilitást találtam.
Volatility stops
Volatitilitás (VOLA)
De a síma VOLA nekem teljesen más értéket ad ki. Lehet hogy még valamit állítanom kéne.
H1-en jól néz ki long szempontból, hogy a 40-es RSI bull támasz fogta egyelőre... ugyanakkor m5 túl gyorsan jön fel, abba még belefér egy lekör megint...
Délelőtt meg is ijedtem, amikor írtad hogy bevásároltál belőle. :-)
Sajnos én is dugig ülök benne. 1180-nál tudtam volna kiszállni belőle hogy a TL25buktáimat mind visszahozzam.
A francba, megint egyetertunk ;-).Az Apr. 6 reggeli chartot felteszem ujra a kapkodva OTP-be belevasarloknak:tipikus kezdo hiba a (b) hullam elejen a longra allas. Ez teves belepes minden trade-konyv szerint: az (a) hullam csucsan, es plane az ellenallasi savban (ami most 8400), es plane kitores nelkul? Nem, soha nem szabad ott venni.
link
Szepen ki kell varni, amig lejjebb jon a (b) hullam, es majd ott, amikor ujra felbukkan a az oras charton a felelem szintje. Egyekent pedig nincs olyan mar messze a 8140, ami egyreszt support, masreszt addigra talan megerik a oras charton a felelem-Index jelzes is. De nem mindegy, hogy addig milyen melyre esik? Vajon flat korrekcio lesz-e vagy zigzag?
B hullámra lefele hibátlan... RSI támogatja, forgalom így jó hozzá... H1 RSI fogta magát föntről és lejött... ezt így kell egy b hullám esetében. Ráadásul az aljról való emelkedés 50%-ig jöttünk vissza eddig... ez is smakkol... bár b hullámba sok minden belefér...
8175, nem is tudom..
csak jó volt eladni a longcertit múlthéten LOL
Alakul az újabb beszálló, de egyelőre esik.
A kgy-re én is szeretnék certipoziba kerülni, uh figyelek.
OTP részvényesek ide!