még csak most kapisgálom, mi is az a certi. Még nem vettem és vannak aggályaim. Látom a tőkeáttétel szorzóit. Ha jól sejtem emiatt mozog a certik ára ilyen "eszeveszett módon. Pl múlt héten 1600körül is láttam a TL24et, most 980. Tegyük fel, ha beszállok és tovább csökken az árfolyam, ezzel együtt a certi ára is, akkor a pillanatnyi veszteség csak a certik árcsökkenéséből fakad? Arra szeretnék kilyukadni, hogy a mögöttes vagyont, mely a kp számlámon van, nem szipkázza-e meg azzal, hogy csökken az árfolyam. Egyébként a TL24 kiütési ára 7500körül van ha jól látom ? Köszönöm
még csak most kapisgálom, mi is az a certi. Még nem vettem és vannak aggályaim. Látom a tőkeáttétel szorzóit. Ha jól sejtem emiatt mozog a certik ára ilyen "eszeveszett módon. Pl múlt héten 1600körül is láttam a TL24et, most 980. Tegyük fel, ha beszállok és tovább csökken az árfolyam, ezzel együtt a certi ára is, akkor a pillanatnyi veszteség csak a certik árcsökkenéséből fakad? Arra szeretnék kilyukadni, hogy a mögöttes vagyont, mely a kp számlámon van, nem szipkázza-e meg azzal, hogy csökken az árfolyam. Egyébként a TL24 kiütési ára 7500körül van ha jól látom ? Köszönöm
Az OTP-t továbbra is kedvelik az alapkezelők. Február vége óta több, mint 15 százalékot esett a részvények árfolyama, azonban a 8000 forintos szintről egy felpattanás történt, amely egy 5 napos esési sorozatot szakított meg. Azóta már 3 napot emelkedett az árfolyam és bár jelenleg több, mint másfél százalékos mínuszban vannak a bankpapírok, de ma meglehetne a negyedik emelkedő nap is, amellyel az OTP-részvények ismét pluszba fordíthatnák idei teljesítményüket.Az OTP-t továbbra is kedvelik az alapkezelők. Február vége óta több, mint 15 százalékot esett a részvények árfolyama, azonban a 8000 forintos szintről egy felpattanás történt, amely egy 5 napos esési sorozatot szakított meg. Azóta már 3 napot emelkedett az árfolyam és bár jelenleg több, mint másfél százalékos mínuszban vannak a bankpapírok, de ma meglehetne a negyedik emelkedő nap is, amellyel az OTP-részvények ismét pluszba fordíthatnák idei teljesítményüket.
Én 2000 db TL24-et vettem 1000 Ft körüli áron. Remélem, végre jó lóra tettem, közgyűlés utánig tartanám. :) Vettem mellé másik két millióért sima részvényt. De azt tartanám az osztalék-fizetésig. Vélemények?
Igen, minden jel erre utal. Magam is fontolgatom a dolgot, de eléggé langyos a forgalom ebben a "trendfordulóban" amióta elkezdődött. Nem merek bele venni, nekem valami bűzlik. Gyanús, hogy nem kapkodják a nagyok. Szóval kivárok még.
Egyikünk sem profi. Halvány gőzünk sincsen (ha beszélhetek a többiek nevében is) hogy a mai napon -2% vagy +1%-ban zár. (Valószinűbb a minusz 1% körüli.)Szerintem, ha a tőkéd kis részével szálltál be akkor jól tetted.Én is vásároltam 1000db-ot. Abban bizom, hogy az USA piac nyitásnál nem egy mindenáron piacra öntő fog előkerülni, hanem azok, akik ovatosan vettek a múlt héten.
OTP részvényesek ide!