Ha már 15%-os esés után emelkedésnek indult a papír akkor érdemes új fórum dizájnt is létrehozni. :)
Na de komolyabbra fordítva a szót, valószínűleg csak negyedéves záró beállítás indult el, nagyobb emelkedést nem látok benne, vagy ki tudja ne legyen igazam.... :)
Nincs nekem azzal semmi bajom ha néha eltérünk a fő témától. :) Kell az is ...
Általánosságban írom, nem csak Farkas komának! :) Nem meglepődni, ha időnként lefele megyünk, ez természetes. Mind a napi aljon emelünk, mind a napi maxon tolunk egy keveset a következő hat napban az előző naphoz képest. Lesz benne egy, esetleg két nap kivétel, de nem kell vele törődni. Egyelőre a TL25 megúszta. Megint ... :) Legközelebb nem fogja.
Tisztelt Portfolio!Ha az volt a cél, hogy a PF fórumozók ne tudják hatékonyan használni a fórumokat és leszokjanak róluk, akkor az új felület nagyon jól sikerült. Ha netán mégsem ez lett volna a cél, akkor kérjük állítsák vissza a régi felületet, de legalábbis lehessen választani közülük, mobil eszközön is!!!
Köszönettel.
Törölt felhasználó2017. 03. 28. 09:25
Most leülve a gép elé, nem is olyan rossz ez mint ahogy sokan írjuk. Ahogy látom egyedül a telefonon vagy tableten használó felhasználókra nem gondoltak. Ha visszatennék fixre, mindíg láthatóra az előzmény beírójának nevét és sorszámát, akkor ott is megoldódna ez a probléma.
Visszatérve OTP-re, hogy maci ne szóljon meg ismét. A kezdeti lelkesedés kifulladni látszik az emelkedésben. Forgalom szinte 0.
Hát igen, ennyire lesz képes az eredetileg talán életképes emberke egy gyorstalpaló "vebdizájner" tanfolyam után.
Kiemelni a lényeget kell nem a mellék- és kiegészítőelemeket. Egy fórumon a lényeg a hozzászólások szövege (és a válaszgomb), nem pedig a "teccik" "vagynem" "felnyomom" gombok és a lapozó (pédzser)...
Ezek a színek elnyomják a hozzászólások szövegét.
Ennyi (nem tudom mennyi) vagy fele ennyi pénzért én is megcsináltam volna... és talán a látogatók se tépnék a hajukat...
+ a "Megújult a Portfolio fóruma" című cikkhez nem is tudtam megjegyzést írni a fórumon... :D "Whoops, looks like something went wrong."
Ezt elküldtem a gépháznak is: Hát ez a "fejlesztés" valljuk be nem sikerült! Átláthatatlan, komplikált, nem felhasználó barát, nehézkes stb. Összefoglalva ez olyan jól sikerült hogy már ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OTP részvényesek ide!