Akkor szuper, mert van vola, amit már én is vártam, igaz más jellegben gyors napjára, de nem gond. Szeretik én továbbra is hiszem, ezt nekem az egyáltalán nem várt 9400-as árfolyam is mutatta, vagyis ah.MAci írta. tényleg nem Februárra közepére vártam volna. Jóbarátommal is elmélkedtünk és írtam is h.gyorsjelentés felé már jó jelentéssel meglehet zkktib kivett eladásához is a 9400-500, de a tőzsde ezért is érdekes, mert Kontra is adott helyzetjelentést és aki tényeg kereskedik az talál benne lehetőséget! Örülök, ha tetszett a summa. A menedzsmenttől kiszűrt részinfókat, amiket írtam költségekről, digitalizációról és ügyfélélményről korábban azt a Magyar Idők is visszaírta az eredményvárakozós cikkben pénteken. megerősített, hogy jól csemegézek OTP viszonylatában hírekből. Viszont nagy meglepi remélem nem jön egy fos jelentés képében, bár nehezen tudom elképzelni.. költségek lehetnek aggodalomra okot adók. lényeg h. fél év alatt osztival biztos vok benne h.10% profit nem elrugaszkodott várakozás. Menedzsment értékelés szerintem képes lesz kétkedőket is vevőkké formálni és megnyugtatni a népet, hogy béke van (orosznál is és hazai kormányzati rémhírgyárban is). Nem lepődnék meg Q3-ig egy román bankvételen sem.. ne feledjük 5% a céljuk ott!
Reggel óta technikai alapon MACD vétel M30-on árfolyam meg meg se mozdul, sőt lefelé vánszorog ebből bizony nagy szakadás jön még a 8700 pusztán csak bemelegítés volt.
Én jelentem kis longban vagyok most érdekelt... lefele a short meg volt jó volt...
azon kívül, hogy tetszik az végre, hogy van vola, nem látsz semmit az arcomon.... ;-)
Írtam most is az up hírt! 9200-as célár UBS-től:) nem kérdés a javuló orosz-ukrán eredmény. céltartalékolás sztem nem lesz vészes. nagyon alulbecsültek számomra a 20-30 MRd-os eredményvárakozások. korábban is mondtam h.8700 alá nem várnám. nem örültem ennek, hogy ekkorát esett, de valójában most van 9 év nem látott szinten. zuhanások után vásároltam folyamatosan eladásokkal tarkítva. jól hozott. most is nem panaszkodom, csak most tapasztaltam amit eddig nem, h.ha haveroknak kellene olcsósított részvény, akkor simán világszintű bankház is beállhat az ár lefelé tornászásába, ha nincs kósa vagy másik hazai sztár aki ebben korábban segített. Unicredit tőkeemelés, erre is gyanakodtak piacon, h.nagy korrekció emiatt jött. egy_kezdő szerint is jókor jött. gyors előtt és ha a rossz várakozásokat hozza(nálam alap forgatókönyv) akkor innen lehet felfelé 9150-ig, ahol volt matek múlt héten egy ideig fel benne, de nem zárnám ki h. 9600-ig mehet. én bízom benne. menedzsment valószínűleg nyugodt..:) biztos van rá oka. kevesebbet írok be ah.mondtam, mivel én továbbra is ah.korábban tettem kivárva, türelemmel kereskedem. múltkor stoppom kivettem(ritkán használok), így meg is lett eredménye. saját döntés:) túlélhető! továbbra is 10.000 közeli a várakozásom a korábban említett tények miatt(hazai GDP jó lehet, Trump adócsomagja, tervezett bankcsoporti akvizíciók, Csányiék többször nyilatkoznak korábbi terveikről, korábban még eredményvárakozás ROÉ-ra sem volt évekik ez nekem egyfajta erősödést vetít előre, amit ők valszínű már látnak, plusz a posta élén is OTP-től ment vezető ül, ami tudjuk hisz Figyelőben írták, nem ad okot összefonódásra, de azért sok lehetőséget is nyújt.. elöntött a spleen:):) viccet félretéve.. kevés hosszabb távra tartó be is író fórumtárs van. heti párszor történő olvasás elég lesz a kétnapi, napi helyett bőven, főleg h.agyhalottak is ömlesztenek napi többször értelmezhetetlen szövegeket, vagy inkább maszlagokat. szóval én nem gondolom h.a korábbi totyorgós szinten lenne a papír. Maci írta h.nem is tudja mit keresett 9400-on, én meg azt nem tudom h.mit keres itt?!:) egy vélemény most a Citi, ott egy másik a UBS 9200-a vagy h.osztalékbajnok papírok közt tartják nyílván. de elég is a fel-es várakozásokból. nem rontom shortosok levegőjét, hisz úgyis oly ritkán jutnak levegőhöz újabban. most hagy örömködjenek. én meg kontra arcára lennék kíváncsi és azokéra, akik jön már a kori klubban voltak és most bejött nekik:) jó trédet mindkét irány hívőinek:)!
Varhatóan hatalmasat ugrott az infla februárban ezért is gondolhatja úgy a nagyofftőke, hogy ideje innen lépnie.
Aztán persze folyamat pótolni kell céltartalékolással, hisz ami bejött valójában itt sem volt. :DDD
Albit már megszoktam. Kerülgetem , de nincs útban. Hadd írjon, ha ez élteti.
Lassan már az az érzésem a lenyomó hírek miatt, hogy - miközben bármilyen magas céltartalék képzés lesz, kiváló éves eredmény várható, javuló leány eredményekkel, növekvő osztalékkal, szép ROE-val- rohadt gyenge Q4 várakozás van. Valakik ezen dolgoznak.
Kérdésem: Az OTP vezérkar nem így látja?
Tudtommal egy fia részvénytől nem szabadultak eddig.
Jól látom, dupla OTP forumtárs, hogy ennek a nagy zuttynak a hatására cseppet frusztrált lettél?
Eddig a csupa pozitív tartalmú, UP híreket és hsz-ket olvastam tőled, melyek nagy részében egyet is értettem veled, de az utóbbi időben mintha változott volna a hangulat(od)..
Vagy rosszul érzékelem?
OTP részvényesek ide!