Nem láttam, de ha láttam volna is....
A múltkor kaptam ajándékba "Leszarom tablettát".
A moderátornak azért köszönöm a munkáját!
Hathor!
Igen láttam azt a fej-vállat, már korábban fel is hívtam rá a figyelmet, hogy kialakulóban van. Ez az egyik jel, hogy tovább megy le, de mást nem nagyon találok. Hacsak nem a napos gyertya, de az meg ugye csak a piac bizonytalanságát mutatja. Vagyis mehet bármerre.
A hetes ugyan egyértelműen fordul lefelé (stochastik (STS) mutatja a legjobban), de abba lazán belefér egy 3-4 napos emelkedés.
Naposon is inkább lefelé látszik, de ott is az STS mutat rá, hogy jön (jöhet) egy kis kunkor felfele. Szokása az árfolyamnak iylen STS értékné. Ráadásul az FRSI szerint is jó lenne bele egy kis fel. 8-9 nap múlva nullán lenne. Ilyenkor mindig megszoktuk azt emelni.
H4-től kisebb tf-ig pedig RSI, STS a felt mutatja, némelyik már emelkedni kezdett. Ilyenkor az ár is fordul.
Ellileg legvalószínűbbnek egy megnyúlt "b" látszik kialakulni b(a)-b(b)-b(c). Most jönne a b(c) szakasz. HA valóban az jön, az a tapasztalatom, hogy a b(b) 161%-ig megy az árfolyam. Az jön ki 8960-ra.
Aztán persze lehet bármi. Az is lehet amit Pomper Jani ír. Az meg nagyon felvisz.
Minap beszélgettünk Nagy Barna Mackó Tesóval. Akkor írtam, hogy TA alapon nem kell mindig trédelni. A Ricsi long nekem egyértelmű volt TA alapon. Az OTP most nem az. Lefele kellene menjen 10-15 napos időtávot tekintve (a mértéke kérdés), de egyes jelek azt mutatják, hogy nem a hét elején fog arra megindulni. Fölfele meg nem játszom meg innen. Pláne ha az tényleg csak egy b(c) hullám. Passz ...
Nem tudom Maci láttad-e, de ez neked szólt és nagyon helyesen törölték a moderátorok.
Erről beszéltünk már annyiszor: csak azért jön ide, hogy beszóljon és feszültséget gerjesszen, érdemi hsz semmi, csak egy kis mocskolódás..
Szánalmas..
Az OTP várhatóan a tavalyinál és az előző negyedévinél gyengébb auditált eredményt publikál majd március 3-án piacnyitás előtt. Az elsődleges ok a konzervatív céltartalékolás, aminek köszönhetően az éves céltartaléknak mintegy fele a negyedik negyedévben lesz megképezve. Ugyanakkor még így is történetének második legnagyobb, 200 milliárd forint körüli éves eredményét publikálhatja a bank, ami kevesebb, mint 20 százalékkal maradna el a válság hajnalán, 2008-ban elért történelmi 240,5 milliárd forinttól, amit a Groupama tranzakció több mint 100 milliárd forint egyszeri tétellel dobott meg.
Szerintem amíg az a bizonyos korrekció nem valósúl meg addig nem várható nagy forgalom.
A Ricsinél is volt egy kb 250pontos esés,és két jelentős céláremelés.
OTP részvényesek ide!