5 percesen fejre állított zászlónak tűnik, ha az jön be akkor 6000, viszont az Indexekben benne van egy felpatt a futik alapján.
DAX Futures 9,547.3 +67.1 +0.71%
Irányadó támaszszínt megtartása(gondolok bele minimális Le/fel korrekciót)
((Mondhatom azt is Kinát,Usa indexe(teljesítése)nem vágta agyon))
Fordul a píac közel se nagy aktívitással..
(gyors emelkedéssel)
-jÓ KERESKEDÉS!!!!!!!!!!!!
hm mindenki mást lát ki a chartokból ettől olyan szép:)
Nagyon régótta mozog már itt az oti, ki fog lépni azt gondolom hamarosan, már nagyon érik neki. Nem tudom, valahogy nem látom azt a 4xxx k János. Lehet tévedek. Holnap ha mondjuk kapunk egy dojl, vagy nem kap megerősítést az esés, nem lepődnék meg ha vissza mászna már ahogy viselkedik mostanában...azonban
Továbbra is várom az esést/korrekciót. Ha most szakítanánk az ma200-at innen, levihetne 5200 alá.
Mindazon által akik ebben a hullámban fel várják 6500 stb nem értek egyet.
Ha esünk és nem nagy erővel akkor olyan 5400 körül el tudnám képzelni hogy fordul, viszont az igazi UP hoz le kéne szerintem 5200 alá menni.
Továbbá azt is gondolom, ez az árfolyam lesz még fentebb 6250 nél, inkább mint 4xxx-n. kinti piacok bekavarhatnak, de továbbra is ezt érzem. Nem kóser ez ha innen szakadnánk be 5K alá...
Azt is gondolom, ha majd eljön az idő (bár az szerintem fentebbről lesz) és szakadunk, az is olyan gyors lesz mint a feljövetel volt. Érdemi támasz 4400-4200 körül.
link href="http://videa.hu/videok/film-animacio/flugos-futam-magyar-intro-rajzfilm-wacky-races-rhwdPrJm7qI2VK9c&ved=0ahUKEwi-3ZXOyLHKAhVEVSwKHfNvB7QQtwIIMTAH&usg=AFQjCNHgusCVkYEuRuMXCE-DSWzHJ-horQ&sig2=7RKIFmBJW61OhVVeo0nddQ" target="_blank" style="text-decoration: underline">link
OTP részvényesek ide!