Forintban az kb 280 pont inenn. Lazán benne van a forintos chartban is... Egy kis pihenő után. szvsz :) Kb 12 nap múlva. A nagy napon belüli esések gyakorisága is inkább utána várható.
És már miért ne vállalnád a véleményed, elképzelésed? Az tenne csak be, ha nem tennéd! Azért mert néhányan lefele várjuk? Mások meg felfele. Így a szép az élet. :)
Semmi esetre se szeretném, ha bárki is a beírásaim szerint kereskedne. Legyen oly kedves mindenki alakítsa ki a saját kereskedési stratégiáját, elemzési, döntési módszerét. Az enyémet csak hozzávetésre használja, de ne a beírásaim alapján vegyen fel pozíciót.
Konkrét javaslatot sosem fogok adni, pláne nem szintekre vonatkozót. Még pízír se. :)
Halászni szívesen megtanítalak - már ahogy én tudok, de halat nem adok.
Mondjuk ha pirosat látok én is nyomok egy zöldet mindegy kinek a neve mellett van vagy miről írt. Miért nem bírjuk elviselni a másik esetleg a mienktől eltérő meglátását, véleményét? Sose fogom megérteni. Ehh .. ez is fal meg borsó esete.
Ne légy fan, mert akkor nagyot csalódsz. Előbb utóbb tévedni fogok és nem is kicsit. A nagy száguldást pld csak moziztam. :)
Azért ne buktassál már le! Még a végén bíróság elé citálnak a tőzsde manipulálása miatt. :)
OTP részvényesek ide!