mire készülsz? te nyerted az 5 mrd-ot a lottón, és most bétezel? :)))
Törölt felhasználó2015. 08. 07. 14:30
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 08. 07. 14:29
bocs a béten 15% a standardban 20
Törölt felhasználó2015. 08. 07. 14:25
sziasztok, tudna valaki nekem segíteni, hogy egyes piacokon mennyik a limitek? ha jól tudom a görögön 30%, a béten 20, a többiről van valakinek infója, hogy mennyi lehet? köszi
Napon belül én meg nem mondom, hogy most felmegyünk 750-re, vagy visszamegyünk 650-re. A 680-at tegnap írtam egyik lehetséges fordulós szintnek, igaz ma már garanciát vállaltam a 650-re. Szaros 33 píz. No nem egyszer jártam már így... Hétfőn ugyan még megcsinálhatjuk, de gyanús.
A jövő hét viszont még mindig longos, ezt továbbra is tartom.
Döntse el mindenki mikor, melyik megállónál fog felszállni a vonatra. Tegnap én vettem 90 alatt és bent álltam 50-en és 30-on. Egyelőre még nem rohanok utána.
Nekem nagyon gyanús, hogy ők kergeték neki az árfolyamot a short stopoknak 5850-en. Az így generált vételi erőbe adtak bele és építették ki a short bázisukat.
Másik gyanúm, hogy előtte 5500-on egy kisebb long bázist építettek fel. Azok eladása fogja majd megindítani az árfojamot lefele.
(Melyik eladás shortnyitás és melyik longzárás az persze tetszőleges.)
A lényeg, hogy valszín van még nekik muníció.
Jól írta a múltkoriban egykezdő: még legalább 3 millát el kell adjanak, hogy megindítsák az árfolyamot lefele. Persze ehhez igénybe fogják venni a longos stopokat is. Ehhez persze el kell hitetni, hogy felfele megyünk. Aztán nekikergetik a long stop szintnek áz árat, hátradőlnek és várnak és várnak ... full shortban. :)
A tegnapi eladás ettől teljesen független volt. Az általános, világtendencia. Ma teljesen másképp mozognak a bluek. Forgalmuk és alakjuk is eltérrő. Ma már önálló életet élnek az egyes részvények.
OTP részvényesek ide!