Igen..,de ha ugy dontenenek valamilyen okbol, hogy ideje bezarni a mar most is eleg tekintelyes meretu short poziciojukat.., nos akkor lesz csak igazi "nemulas"..!
Majd fogod latni.., latszik a forgalomban.. egy miliiardos forgalmaknal az van szvsz, hogy a Mari nenik eladjak az atlag 300db-os pakkjaikat, a Concorde meg megveszi...
(a Conconrde-ot csak ugy irtam.., nem biztos, hogy ok veszik...)
Szerintem pedig rovidesen kitor a beke.., nem sokara bejelentik az ujabb gorog csomagot es ezzel a viharfelhok elvonulnak Europa tozsdei folul...
Nem szabad elfelejteni, hogy az europai QE tovabbra is futi a piacot...
mivel mindenki kb 5600 ig várja, ezért fog 5470ig esni... onnan jöhet egy visszapatt 5750 környékére, aztán további csorgás 5000 alá... persze ezt hónapok alatt
meglatjuk mennyire jon be az unortodoxia.., csak nehogy megvonja toled a tamogatasokat a tozsde...;)
Latok en cseszeet a chartodon csak nem ott ahova Te rajzoltad.., van fule is,bar egy kicsit nagy.., nyakvonalbol le is tort es (meg)nem teljesitette a celarat...
No embörök erről sokat tudok regélni... :)
Úgy látom úgysincs nagy forgalom a bejegyzésekben ...
Szóval adottak azok a klasszikus technikai alakzatok, definíciók meg minden más csodabogarak. Hát azokat én újradefiniáltam magamnak, mondhatni unortodox módon kezelem őket. Így van ez a résekkel, a fejválakkal, meg pld a fülescsészével is.
Az én értelmezésem szerint fülescsésze az az alakzat aminek a bal oldala egyértelműen íves pályán mozog. A közepe táján van egy le vagy felszúrás. A jobboldalának szintén ívesnek kell lennie. A jobb oldala indulhat ívesen, de indulhat egy megugrással is, ilyenkor kioldalazik az ívre. Ez esetben a jobb oldal csúcsa - még a fül megkezdése előtt - a bal oldal 161% környéke körül alakul. Onnan megcsinálja a fület, majd az ár megy tovább a jobb oldalnak megfelelően.
Rengeteget tudnék róla mesélni ... kb15 perces szóbeli előadás. Írásban meg sem próbálom. Ha valakinek van kérdése tegye fel.
Igen Sanya Tesó, az a sárga ott egy fülescsésze, a maga jellegzetes jegyeivel és a minimálisan várható célárával. :)
Vannak persze más célárak is, egyelőre nem tudni melyik jön be. A 650 tuti, de az az alatti szintek is meglehetnek. Az igazi aljat az árfolyam mozgásából, a kereskedés dinamikájából lehet majd csak meghatározni. Mondhatni érezni kell ...
OTP részvényesek ide!