Most egy kicsit más a leányzó fekvése, jó előjelek vannak az OTP erősödésére. Lehet valóban majd visszaesik, de ezt nem a statisztikák, hanem külső tényezők befolyásolják.
Kormány, Görögök, Ukránok, és Oroszok. Viszont pont ezek miatt lehet egy fel szakasz is. Ezért írtam bármi lehet senki sem tudja.
2 napig okoskodtam és belevágtam 6300. Itt fogom eladni, NEM ELŐBB, most is arra fáztam rá. Erőssen kell a gyeplőt fogni és a bika nem dob le.
Nem írom le minden nap, de nagy kaszálás lesz a vége. 6300:)
Javaslok egy usd alapú ábrát és akkor már rögtön van értelme a TA-nak és minden a helyére kerül! Igaza van Pompinak és Matsnak, csak ezt érdemes nézni! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de győz a józan ész!
A TA itt már nem sokat ér, helyette a statisztikáimat fejtem vissza azóta, most értem 2012-höz. Ott volt az első olyan rally visszamenőleg, amikor egyhuzamban nagyobbat tudott emelkedni a mostaninál. Azt viszont megfigyeltem, hogy a nagyságuktól függetlenül legkésőbb 20-22 nap alatt fulladnak ki az ilyen korrekció nélküli emelkedések. Nagyon ideje lenne már lecsillapodnia kicsit a piacnak, már-már szürreális, ami folyik.
Na szerintem senki nem tudja most hogyan tovább, hirtelen elfogytak a grafikonos elemzők is. Mindenki találgat, a kormány igazat beszél vagy csak kamuzik szokása szerint. Az Oroszok békét kötnek a hétvégén, vagy csak duma az egész. Aki most tutit tud mondani az hazudik, vagy............................
ez egy év múlva bizony 6000 környékén lesz..!mindenki hasra esett hogy, ez mennyit ment.. no mennyit is valójában?? olyan sokat azért nem ha azt vesszük hogy mennyit volt 4000 felet. ha nincs a svájcifrankos cirkusz ez már rég az 5000 et teszteli.. az igazi emelkedés még csak most jön otp be el ne adja senki!
OTP részvényesek ide!