Abban maximálisan egyetértek veled, hogy Európa-USA egy képmutató, csak ott avatkozik be, lép fel az emberi jogokért ahol üzleti vagy politikai érdeke sérül, a többire magasról tesznek!
Eléggé féltem ezektől a tárgyalásoktól, de most jó érzés benne lenni 3770-től 2000 darabbal. :D
(mennyi legyen a céláram, már csak ez a kérdés, de asszem tartom az 5000 környékét)
Amerika és a nyugat megtehetné, hogy likvidálja az iszlám állam terroristáit. Mégsem teszi meg, mert drága mulatság egy offenzíva, s hát drgáa az adófizetők pénze.
Hagyják, hogy az iszlamisták embereket lőjenek halomra, kínozzanak meg, erőszakoljanak, kultúrális emlékeket, műemlékeket semmisítsenek meg.
Az nem számít senkinek.
Tudod te mit művelnek emberekkel minden nap a világban a pénz miatt?
Ez most ugye komoly, mert a szomszédban van. De minden nap emberek halnak meg amiatt, mert más emberek kihúzzák a lábuk alól a talajt. Emberek lesznek öngyilkosok azért, mert elúszik a vagyonuk, nem tudják fizetni a hiteleiket, nem jut nekik rendes orvosi ellátás.
Vagy téged csak az érdekel, az zavar, ha valakit konkrétan lelőnek egy rakétával?
Vagy 7,62-es karabéllyal?
Tudod TE MIT KÍVÁNSZ...Ha ott laksz vagy azzal a busszal mész amit kilőnek hihetetlen miket beszéltek fi..d sincs miket műveltek emberekkel ott szóval ...kicsit gondolkozz mielőtt ...pfff
lehet én vagyok túl pesszimista, de alapvető probléma, hogy az ukrán lakosság a nyugathoz és a NATO-hoz akar tartozni amit Putyin nem akar és egyáltalán nem néz jó szemmel, ezt az ellentét egyelőre szerintem még nem oldották fel és nem is fogják jó ideig.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy meglátásom szerint a nyugat sem annyira akarja, hogy Ukrajna hozzá tartozzon...
OTP részvényesek ide!