nem tudom hol látod,hogy ki veszi,és mire alapozod,hogy a kicsiknek remeg a keze.Amikor beírtam,hogy veszek(vettem)3950-en,itt mindenki(sokan)3700-2700-et vizionált.Utána lekésve a longról,shortoltak.Én nem adtam el ma.Nem remegek,keresek.És a jövendőmondók keresnek?
Orulok, mert reggel 1:43 volt az arany, most meg az utolso oraban eltuntek a lekes extra-bullok, es egyre szaporodnak a jozanok.
A baj persze az megmaradt, hogy a profi nagy befektetok kezebol ma atment, eddig ugy 7Mrd OTP papir a kicsik remegos kezebe. (1-2 napja 300M ! volt a forgalom)
Es meg zarasig atmegy ujabb 1-2Mrd, mert amig van aki ilyen aron megveszi, nos, a profi alapok adjak nekik, boldogan.
Aztan, a remego kezek majd lerantjak, ahova az ar valo.
a citibankot is meg akartak venni meg az mkb-t is meg meg mittudomen, aztan a vegen megvesznek valami orias lengyel vagy szloven bankot aminek akkor a merlegfoosszege mint a palotapincsin tanyazo bolha token a pattanas.
citi: mult heten a repteren meg boszen ajanlgattak a hitelkartyajukat, es amikor szova tettem hogy ha kivonul a citi akkor mit akarnak itt, a holgy kozolte az csak kacsa....
meg a citit meg az mkb-t stb stb... aztan megvesz szloveniban meg lenygelorszagban valami kicsi bankot...
juteszembe: mult heten a repteren meg boszen ajanlgattak a citibankos hitelkartyat, es amikor szova tettem hogy a citi kivonul akkor mi a faszt akarnak itt akkor a holgy kozolte az csak kacsa... :)
OTP részvényesek ide!