teljesen mindegy hogy 1/3 vagy 2/3. Szerintem nem a 180as valtas van a papirba arazva jelenleg hanem egy piaci. Akkor lenne ertelme egy ugrasnak ha az alkotmanybirosag mondana valamit a resrol, vagy szignifikansan javulna az orosz/ukran portfolio
miert is? amikor az alkotmanybirosag lefektette hogy az arfolyamkockazatot az ados viseli? nem ertem...? szerinted a 180on forintositas volt bearazva a papir araba? Szerintem nem.
milyen hir? valami olyat lattal amit en nem? Szerintem ez a forintositas egy fillerrel nem noveli a bank nyereseget (vagy ha igen akkor elhanyagolhato mertekben), maximum tovabbi veszteseget nem general.
DE: az adosoknal befagyasztja a magas szintet, aki eddig nem tudta fizetni eztan se fogja tudni. A hitelportfolio minosege ettol nem fog javulni...
5%ot mindenkeppen tulreakcionak tartok.
tovabbra is tartom hogy 4040-4090 kozott lesz a zaras. Az utobbi ket ora mozgasat tekintve a 4090hez kozelebb. Abban is hiszek hogy korrektiv jellegu mozgas amit latunk, es nincs meg vege. A teteje ahogy Halis is irta valahol 4200-4300 kozott van, ezt harmas szerkezettel kene elerni es kellene elotte egy eses 4040-3980 koze. Onnan mehetnenk egy nagy haromszog felso szaraig.
Tovabbra is esest varok mint trendet egyebkent.
OTP részvényesek ide!