Ehhez 4300 és 4400 között kellene zárni, de erre semmi remény már... Különben is 4400 annak az eső csatornának a teteje, amely már egy év hosszú. Akkor meg hová menetelnének a katonák???
Napi minimum: 4 319 Ft
Napi maximum: 4 334 Ft
Nyitó: 4 329 Ft
Előző záró: 4 335 Ft
Utolsó aukciós ár: 4 329 Ft
Eltérés az utolsó aukciós ártól: -0.02 %
Utolsó kötés: 4 328 Ft, 358 db (-7 Ft, -0.16 %) (2014.04.04 09:09:42)
Összforgalom: 49 kötés, 67 422 db, 291 767 216 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 2 1 500 db 4 325 Ft
- 4 880 db 4 321 Ft
- 1 318 db 4 319 Ft
- 2 100 db 4 316 Ft
- 1 50 db 4 315 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
4 330 Ft 2 454 db 2 -
4 331 Ft 400 db 2 -
4 332 Ft 6 315 db 3 -
4 334 Ft 1 240 db 2 -
4 335 Ft 6 757 db 7 -
Van akinek akasztófa, van akinek létraa mennyországba.
Az én shortom tegnapelőtt záróban teljesült.
Most várok.
Meg persze dolgozom,mert ha átviszi a 350-et, akkor is kell enni:))
Honnan veszem???
Nem ma kezdtem a technikai elemzéseket.
Én nem akarlak meggyőzni, főleg nem akarlak tanítani, sem magyarázkodni. Gondolj, amit akarsz...
Részemről a téma lezárva...
Nézd meg a 01.21-01.22-es gyertyapárost OTP-ben. Az az igazi "hanging man".
Először egy akasztófa (szép nagy zöld emelkedő gyertya), majd másnap maga az akasztott ember a felsorolt pontjaiddal.
De az akasztófa mindig nagyobb az akasztott embernél (ezért nem lóg le a lába).
A kalapács és akasztott ember gyertyák felismerését a következő három kritérium segíti:
1. A gyertya teste a napi kereskedési sáv felső részén található, a gyertya színének nincsen jelentősége
2. Az alsó árnyék hossza legalább kétszerese a gyertya testének
3. Felső árnyék nincsen, vagy nagyon kicsi
Meg fogadom a tanácsod, hisz rád érdemes figyelni. Hetek óta olyan jól eltalálod az irányt.... :) Azért a holnapi napból hosszú távú következtetést én nem vonnék le. Hétfő kedd lesz a mérvadó szívsz.
Nem vitatkozok veled...
Felőlem hívhatod Marilyn Monroe-nak, vagy Törpapának is...hívd, aminek akarod. :-D
De félő, hogy ráerőlteted azt a chartba, amit látni szeretnél rajta.
Ez egyáltalán nem 'akasztott ember' formáció!
Már zsinórban a negyedik nap, amikor is napos hosszú alsókanócos gyertyát produkál, egyre magasabb napon belüli minimumokkal. Ez kisebb tf-en nézve (napon belül) látható, hogy szinte az utolsó percekben történik a DT-realizálás, ami nem más mint a shortosok kényszerzárása. Magyarán: rengetegen várják Otiban az esést. Ez mit is szokott jelenteni?
A 200 napos mozgót ma ismét megtámadta. Korábban írtam, hogyha átviszi a 200 napost, akkor azzal sérül egy hosszabbtávú csökkenő napos trend is, és akkor célkeresztbe kerülhet a korábban nyitva hagyott rés 4800-on. Persze lehet, hogy nem egy lendülettel.
Holnap érdekes és izgalmas napunk lesz, az tuti. Lehet, hogy sokan a választások miatti félelemre számítva beshortolják, mint az atom (bocsi Atom) :-). De lehet az is, hogy éppen ezért töri át majd a 200 napost...
Már zsinórban a negyedik nap, amikor is napos hosszú alsókanócos gyertyát produkál, egyre magasabb napon belüli minimumokkal. Ez kisebb tf-en nézve (napon belül) látható, hogy szinte az utolsó percekben történik a DT-realizálás, ami nem más mint a shortosok kényszerzárása. Magyarán: rengetegen várják Otiban az esést. Ez mit is szokott jelenteni?
A 200 napos mozgót ma ismét megtámadta. Korábban írtam, hogyha átviszi a 200 napost, akkor azzal sérül egy hosszabbtávú csökkenő napos trend is, és akkor célkeresztbe kerülhet a korábban nyitva hagyott rés 4800-on. Persze lehet, hogy nem egy lendülettel.
Holnap érdekes és izgalmas napunk lesz, az tuti. Lehet, hogy sokan a választások miatti félelemre számítva beshortolják, mint az atom (bocsi Atom) :-). De lehet az is, hogy éppen ezért töri át majd a 200 napost...
OTP részvényesek ide!