szép dolog ha te a jelenlegi árfolyamot betippelted már tavaly évelején, de ne akarja már nekem senki bemagyarázni hogy technikai alapon megjósolható volt az elmúlt 1 év.
1. Csányi kitáraz
2. mentsük az adósokat
3. Ukrajna háborúzik
Ez a három pont ami 3-500 forintokkal mindig lejjebb ütötte az árfolyamot, egyiksem hangulati alapú, nem jósolható technikai alapon. Szerintem.
Ezen három esemény nélkül napjainkban 6000 Ft-ot nyalogatná az árfolyam (tudom, semmit se számít a mi volna ha)
Olvasgatom hozzászólásaidat. Érdekelne az oldalad, blogod címe. Olvasgatnám rendszeresen. Egyébként grat az elemzéseidhez, előrejelzéseidhez. Jelentősen hozzájárultál a pozitív egyenlegemhez. :)
Tegyük hozzá, hogy jó esetben kapnak még 3-4% osztalékhozamot is évente.
Ami nagy kockázat a következő hetekre: Nem lehet tudni, hogy Vladimir, megáll-e nyaralni a Krím félszigeten,vagy meglátogatja még Odesszátis, esetleg elugrik a dnyesztermenti orosz fegyverhangárokig és viszi magával a tőzsdéket is egy véget nem érő körútra.....
Szóval ez az, amit csak pár ember tud Moszkvában.
Igen.
En 2700-2800 szinten tervezek venni egyharmad poziciot, es ha meg menne lejjebb, ugy veszek hozza meg ketharmadot.
Ha meg elindul fel, akkor 3200 elott feltankolok.
fordulnia kellene mert már nagyon sokat esett 4800-ról.Drukkolok neked! Daytrade be akartam beszállni 5 tőkeáttétellel de nem szálltam be :( pedig jó irányba ment amit kigondoltam
OTP részvényesek ide!