"Január 27-ei teljes testületi ülésén foglalkozik az Alkotmánybíróság a kormány azon indítványával, amelyet a devizahitelek problémájával kapcsolatban november 28-án nyújtott be a testülethez - derül ki az Alkotmánybíróság honlapjáról. "
________ mondott már mindent, maga se tudja, merre hány méter
egyelöre 2 verzió él:
- FIDESZ irányítja a pénzpiacokat, és húzni kell a tözsdét, a HUF meg az exportöröknek kedvez
- baloldal közeliek irányítanak, és szakadni fog minden az adott idöben
most az elsöre tippelek, és tartom az OTP longot, míg éves csúcsra nem húzzák
Én 4870 körül dobtam a fele certit, nem olyan rossz helyen, a másik felével meg bíztam egy záró előtti meghúzásban. Erre
beesett.
De megy ez még oda fel, nem baj.
Volt egy OTP longom mikor kivették a 75K-t, de azt is eldobtam mikor megakadt az emelkedés mininyerőben. A tegnapi nap mozgalmasabb volt, nagyon leragadt itt 4600-nál sajnos.
Én 4870 körül dobtam a fele certit, nem olyan rossz helyen, a másik felével meg bíztam egy záró előtti meghúzásban. Erre
beesett.
Volt egy OTP longom mikor kivették a 75K-t, de azt is eldobtam mikor megakadt az emelkedés mininyerőben. A tegnapi nap mozgalmasabb volt, nagyon leragadt itt 4600-nál sajnos.
beesett.
OTP részvényesek ide!