és,hogy tovább írjam a szamárságaimat,
mivel (nagyvonalakban) elvileg 55%eséllyel bukok egy kereskedésen és 45%-ban van esélyem nyerni (ez az alaphelyzet),ha még plussz ilyen kis trükkökkel még jobban gyengítik az esélyeimet.
Erre mondta Csurka István a kilencvenes évek elején,hogy "nem biztos,hogy fogyasztói társadalmat kéne felépítünk",majd innentől kezdve lett ő egy szélsőséges,fasiszta stb....
na valami ilyesmiben spekuláltam.csak mivel még kezdő vagyok nem igazán tudom a megfelelően megfogalmazni.
csak figyelek és próbálok összefüggéseket találni.
Bár a tegnapi nap nem volt szokványos (Vagy már ez a normális és a normális a nem normális?) a háromszög visszatesztjén kívül nem történt semmi. Ez látszik a fenti ábrán is.
Ami aggasztóbb, hogy közben naposon a MACD nagyon közel került az eladási jelhez.
Ami még mostanában tartja magát -bár ezt már leírtam, most kb 4. alkalommal történt meg(2 MOL és 1 OTP biztos) rövid időn belül - hogy amennyiben kb. fél %-os csatornába rakják a gépek az árfolyamot (csökkenő és növekvő is) megpróbál kioldalazni, de aztán csak visszateszteli a csatornákat. Utána meg megy ahova akar. Jól bele lehet ülni, ha pár napon belül nem veszi arra az irányt.
Jó Reggelt
Hogy mehetünk el amellett +30% élelmiszer
áremelés jön.Egy paraszti üdv.eng.meg.
-Megírtátok amit helyeslek is.
Nagy termelő egységek legyen az bármily.
hovatartozású/párt állású/ Betárolnak
árkartellre várnak/nevezem drágításra játszanak/Mindenütt eldugják a NAGY
MENNYISÉGET. Tartósan eláll.
-Hol van itt az Állami Készlet neki
kell LENYOMNI az árakat.
-Nem várhatunk tovább tétlenül,ha mi nem teszünk semmit a piacot sosem fogják helyre rakni. -Hallgassak tovább és
a piacnak essek áldozatul. NEM és NEM.
-Jön az áremelés és előtte BETÁROLOK
ismerős a kicsengése.
/Kamara is rájátszik 1000-el/
Ha árak elszabadulnak azt csak magunknak
köszönhetjük.
Amit leírtam teljesen semleges kiáll
mögötte racionalitás is van a földön.
Egyesek megszerzik maguknak a Monopol
Piacot olcsón és az árak rád köszönnek.
-Műmájer árképzés-
-Erre mondják abba sza.. amiből eszik.
Elnézést a durva hasonlatért.
Ez se egy új dolog nálunk,már régóta
folyik.
Tökéletes képet fest a mai helyzetről, és mindezt több mint 20 évvel ezelőtt. (oktatás, agymosás, stb) Félelmetes!
Mindig ez a dvd jut az eszembe, amikor ezeket a hsz-eket olvasom!
Holnap meg is nézem, talán már századszor!
Végre valaki, aki nem csak néz, hanem lát is, ami a világban történt a II. világháború óta, az a selejt diadala ... azon aggódunk, hogy a selejtnek hoghyan adjunk királyi jövedelmet meg "alanyi" jogokat annak a kevés számú produktívnak a kontójára, akiket egyébként naponta küldünk a halálba ... szó szerint nincs miért élniük, magukat megvalósítani nem tudják, a paraziták leszívják az életerejüket ... Uramisten, ez nem (a régi) Amerika, hanem a KFT Afrikája, tíz évet szenvedtem velük és a végén azt kívántam, bárcsak ölne meg a malária ... You Sir, are an honorable man, because You use Your organ as the Creator intende ... brain for rumination ... I salute You!
Egyértelmű zombisitás zajlik,és nehéz ebből kimaradni.
Szerintem már azok is ráléptek az elbutulás utjára akik kitalálták a rendszert.
Önvédelemből.
És ez aggasztó,nehezen fognak ezek lemondani bármiről is:)
Persze,de még igy is bizonytalan a dolog,a népesség meg nő,és nem lesz okosabb mint a szülője.Sajnos ez is nagy probléma,kb 30% a visszamaradt gyerek,régen ez 10% alatt volt.
Nehezen kezelhetők,és addig jó nekik amig nem nőnek fel.
Akkor már fölösleges,haszontalan felnőttként kezelik őket.
Szóval ideje lenne valamit csinálni,mert lassan a meglévő kapacitásokra se lesz szükség,le kell épiteni,és ezt nehéz fejlődésként eladni:)
OTP részvényesek ide!