Az még csak hagyján, de nettó ki-, nem pedig beára,lásuk van, a tőkeáttétüket meg ne is említsük, tehát ennyi "szabad" pénzzel aztán kérdés, hogy a bődületes rally miért nem indult már meg ma ... :-)
A guruk azt jósolják, hogy a kis hozamú kötvényekből a befektetők kiveszik a money-t és részvényekbe fektetik. Ez nagy rallyt eredményezhet. A héten, de lehet, hogy már holnap látható lesz a piacokon, hogy igaz-e? Kíváncsian várom! Úgy, hogy a shortokkal óvatosan!
Szerencsére elindult lefelé, tudtam tenni egy stopot úgy, hogy a broki díjat se bukjam be.
Az utca végéig sem értem mikor jött az sms...:((
Rosszul vagyok összerakva.
Nem tudom miért esést várok?!
Talán mert 3800 alatt is nyitottam, és még tartom.
Csak napizgatok a maradék pénzemmel.
Látod, a zord keselyűnek is lehet érző szíve. Ha nem dögevő lennék, dalolnék, mint egy csalogány. De nem szerethetek mindenkit, vannak itt elég antipati fórumozók is. Pl. az a "nemgyorgy".
Téged nem kell "befogadni", te elég erőszakos vagy :), ez az Albert viszont valószínűleg valami hátránnyal élő lehet. Ha neki fontos, hogy fogadjuk be, akkor fogadjuk be. Pénzbe nem kerül.
Aztán lehet, hogy tévedek. Az OTP is átvert már párszor, nem nagy dolog.
Szívet melengető történet.Teljesen meghatódtam,Mint egy nagy család!!!:)
Viccet félretéve:Így kéne egymáshoz állnunk.Albert barátunk segítségre szorul elég sok téren.....
Ez a beszéd!!!
Egy dögnek :) is van lelke!
Ha én kérem engem is befogadtok a csapatba?
Vagy én túl reakciós vagyok?
Válaszokat előre is köszönve:Sanyi
Törölt felhasználó2012. 08. 13. 20:23
Szép jó estét mindenkinek ! Ma távol voltam, de úgy látom semmi különös nem történt, Oti meg ott végzett, ahol pénteken ?! Vicces.., amúgy 2-3 pozi lehetett nyerő napira a grafikon alapján, szóval a szokásos. A héten már remélhetőleg nem itt fogunk tanyázni a 30-70 között, elmozdulást érzek. A telekomot kihagytam rendesen 86-os mélypontról, de sajnos csak most volt időm átböngészni ezt a papírsztorit, 400felett meg már nem hinném, hogy jó ötlet lenne venni (felpattanásról van szó, ha minden igaz).
Jó, nem piszkálom. Éppenhogy segíteni akarok neki.
Hátha kifogyott például a légzőkészülékéből a patron.
Ugyanis a Marson CO2-ből van ám a légkör, és a Google-fordító sajnos rosszul fordítja a beírt szövegét, amiben segítséget kér. Ezért mindig elbeszélünk egymás mellett...
OTP részvényesek ide!