Még Neked is center 4. Vagy szólítsalak inkább pénznyelőnek? De akad még jó néhány állatneved is. A komcsi kifejezés 516 beírásban szerepelt eddig a fórumon, ebből pénznyelő vezet 70, center 4 követi őt szorosan 69 komcsizással. Nem hiszek az ilyen véletlenekben. :D :D :D
Törölt felhasználó2010. 12. 24. 11:46
Ha tudja valaki, árulja már el legyen szíves, mi értelme ennek a fórumnak itt...
Mindenről van szó, csak arról nem, amiről kéne, mondjuk már nem is olvasom egy ideje.
Látod center, mennyire nem látod át a dolgokat! Kiragadsz egy mondatot, ami számodra jelentőséggel bír, pedig nem fontos. Viszont a lényeg mellett elsiklasz. Segítek egy picit! Sokkal fontosabb az, amit utána írtam, hogy "semmi jelentősége nem volt", mint ahogy most sincs túl sok jelentősége, hogy kire szavazol. Ha majd tanulsz és dolgozol, minden helyzetben meg fogod találni a számításaidat.
center, én tudnék rajtad segíteni, de ehez az kell, hogy Te is akard. Be kell, hogy lásd mekkora egy tanulatlan tirpák vagy, és hogy ez egy tarthatatlan állapot. Ha eléred ezt a szintet szólj és én segítek, hogy egy művelt, szorgalmas fazon legyen belőled.
OTP részvényesek ide!