nincs mit,
kozben a 2100 vegre elesett latni lehetett hiszen ket fej vallat is epitett es mindkettot torte a masodik kisebb volt
ez a beeses egy fellelegzes lesz majd
ha nem zar a nap vegen 2052 ala akkor szerintem ez jo lesz hetvegere
kulonosen udito hogy megszakadt az a pszichologiai nyomas hogy tulemelkedett a papir
latszott hogy mar senki nem meri venni
majd most fogja megint hetfotol
az rsi amit korabban emlitettel hogy 70 ala ment szinten jo
ha az tulvett szintben van akkor mindig lassan fogynak a vevok mert mindenki visszaesesre szamol
most hogy az is konszolidalodni latszik mar csak abban kell biznunk hogy hetvegen a sok szerencsetlen politikus talal vegre egy jeloltet akit hetfon tenyleg meg is szavaznak
ha mas nem tenyleg nyisak ki a telefonkonyvet aztan mutassanak ra 10 emberre talalomra...
Törölt felhasználó2009. 03. 27. 14:14
na lehet ma soros is rátesz egy lapáttal.
csak a hecc kedvéért bosszúból
Tökéletes a teória, vajon mit szól ehhez az mszp választmány. Gyurcsány kezében minden eszköz rendelkezésre áll, de ő ezt nem meri bevállalni akkor sem , ha marad. 6 éve erre készül, de a megvalósítás előtt elbizonytalanodott. Sokáig kell még várni mire beérik egy új "reformer".
Egy gyors bemutatkozással hadd kezdjem: november óta figyelem a tőzsdét és a fórumot. OTP-n eddig kerestem kb. 10e Ft-ot, MOL-on buktam jóval többet. Sok okos hozzászólást olvastam itt, és sokat is tanultam belőlük, de soha nem csak ez befolyásolta a döntéseimet. Viszont kedves marslakó amit te itt előadsz, azt már nem hagyhatom szó nélkül. A tudatlanok magabiztosságával írsz óriási blődségeket, ami sajnos sok embert befolyásolhat a döntéseiben. Eddig szerencséd volt, ok, örülj neki (mi is örülünk.). De ilyen marhaságokat, hogy mennyiért "ajándék" egy részvény (még ha később igazad is lenne) ne írj már le, mikor itt sokan emlékszünk az "6e-ért ajándék" szlogenre. Sokan a házukat vesztették el emiatt, és soha nem is jön már vissza a bukójuk. Egy valamit azért tartsunk észben: válság van, azon belül m.o.-on különösen nagy a szar. Ezt nem lehet egyik napról a másikra ellpátolni. Hogy mi mennyit ér, azt szerintem most senki nem tudja, hiszen ha az OTP nyáron "ért" 10e-et, akkor most nem 2e-t ér, vagy fordítva (én ez utóbbit tartom valószínűbbnek). Vegyük észre, hogy azt a bizonyos (most már kipukkadt) lufit bizony óriásira fújták (nem volt mögötte valós gazdasági teljesítmény, M.o.-on különösen nem), és épp most kezdenek egy másikat fújni USA-ban (lsd. dollár erősödés, pénznyomtatás, eladósodás Kína felé). Ezen kívül vegyük hozzá a speciálisan magyar belpolitikai viszonyokat egy teljeséggel impotens kormánnyal a nyakunkban, és máris látszik, hogy bizakodásra semmi okunk. Szóval csak óvatosan a megjegyzéseiddel, mert bizony sokakat bepalizhatsz, de gondolom a felelősséget nem akarod magadra venni. Bocs a hosszú hozzászólásért, és nem akartalak megbántani.
van ez igy tudod :)
ha bajban az orszag bajban a tarsadalom is es az lekepezodik mondjuk egy ilyen forum hozzazolasainak a szinvonalan is :)
azert is nem nagyon irogat mar senki ertelmes dolgokat mert aki tudna az lelepett :)
en azert tartom a frontot :) na most tulmereteztem magam :)
OTP részvényesek ide!