ja meg annyit hogy heti szinten ez mar igy is feher gyertya lesz
tehat ha jovo heten a 2300 fole tud menni es nekiszalad a 2500-nak akkor three white soldiers lesz hetin is nem csak napin az pedig mar olyan arszinteket jelentene amiket korabban nem is remeltunk...
de ebben egyelore nem biznek
egy uj miniszterlenok viszont hetfon ha mondjuk az bokros lajos lenne akkor elintezhetne
errol csak az a velemenyem hogy politikailag az elorehozott valasztas lenne ugyan a jo dolog (nyilvan nem az mszp-nek nem igy ertettem) de gazdasagi szempontbol ongyilkossag, itt most igenis egy konstruktiv bizalmatlansagi inditvannyal egy uj miniszterelnok kell es nem egy glatz fele tortenesz hanem egy kegyetlen gyilkos megszorito mint bokros
aki meg is csinalja amit mond
tudom hogy rossz lesz
de ez a kisebbik rossz
es foleg nekunk tozsdeseknek ez igen jo
mert mire bokros megszoritasai beernek es a fundamentum tenyleg elkezd erosodni es valamikor jovo ilyenkor mar latszik is majd belole valami na azt a tozsde mar 1 hettel bokros megvalasztasa utan bearazna...
tehat... hmm ez van...
szevasz, én sem értek hozzá, de orásnál alacsonyabb timeframe-n, nálam semmi biztató nincs, MACD, most néz be nulla alá (csak nem tudom, hogy ezt komolyan kell-e vennem), RSI-k is visszacsordogáltak 70 alá,, nem tudok, látok, hallok olyan híreket, amelyek a rally folytatása mellett szólnának, és már két napja esik, kérdés hogy, lenne-e lelkierőm eladni a harmadik eső napon,
vagy megpattan (csak nem tudom mire) vagy lemegy 2060, 2000-ig és ha valami indokolja ott még visszavetem.
legalábbis ez az én gyenge lábakon álló hipotézisem
aztán majd meglátjuk
OTP részvényesek ide!