"Kioldalazgatott a hosszú távú csökkenő trendvonalból az Econet árfolyama, ami még nem mondható el a BÉT részvények döntő hányadáról. Az elmúlt hónapokban a szűk sávban mozgó árfolyam hatására a Bollinger szalag szívószálnyira szűkölt, ami rendszerint egy nagyobb árfolyam-elmozdulás előszele. A középvonalat áttörni készülő MACD
alapján ebből még akár emelkedés is lehet. "
Ma az első vonal megáll az ellenállásoknál, jöhet a második vonal emelkedése. 73 Ft felett megvan a kitörés a durva szűkülésből, ha máshol nem ott meg kell venni.
Eddig a nagyok mentek, kutya nem foglalkozott a kicsikkel. Holnap OTP is az 560 as ellenálláshoz ér, ott pihenő jöhet. Békeidőben ilyenkor veszik elő a második vonalat, és indulnak el az addig hanyagolt papírok. A szentiment szerintem bíztató, a mai humet speki is jó előjel, ha egyik kispapírban elindul a spekuláció akkor az viszi a többit is. Én vettem ebből is ma egy nagyon keveset. Hónapok óta nem volt kispapírom :)
na azért az íveléshez hozzátartozik ez a ki rövidke történet.
16,28- kor úgy gondolta valaki , hogy máshol kamatoztatja a pénzét, eladott kereken 18 db-ot
70 Ft áron
16,34-kor hogy nen nézzen ki ilyen csúnyán a mai rally
gondoltam beteszek 10 db 72-re pusztán hogy szépen ívelödjön. 20 másodperc alatt hárman úgyanezt megcsinálták, így 72 ft lett a záró.
ha ez a kis segítség nem történik meg marad a 70.
Econet topik