Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
JP, a csőcseléket a legtöbb esetben terelgetik.
Aki beáll közéjük, az osztozik a sorsukban.
A jó speki "húzásait" mindíg furcsállja a többség.
A legjobb visszajelzés, ha a tömeg azt mondja rád, hogy hülye vagy.
Papesz, ez nagyon optimista verzió.
Tegnap reggel többen spekuláltak arra hogy 1 millió darabja van kb már csak. ( Nem ezen a fórumon )...
tegnap kb. 150000-200000 db-ot adhatott el.
Ma az eddigi 380000- db-ol legalább a felét, ezért írtam hogy 600000-700000 db lehet még neki legjobb esetben.
Akkor meg egyet jegyezz meg. A jo spekinek a piaci eloitelet megneszelese tobbet er a sajat eloiteletenel.Marpedig , ha a piacnak eloitelete van, akkor a spekinek meg ne legyenek ketsegei a felol, hogy amerre a csocselek, arra az igazsag is.
Látod pont erre mondtam azt, hogy rengeteg munka lesz benne, mire a megtépázott "hírnév" helyreáll.
Nagyon sok az előítélet.
(Megjegyzem a jó spekinek nem lehet előítélete.)
wicca= civin
"Könyörgöm, a 6Ft-os papperokat nem a zsebükbe gyűrték, hanem akvizíciós célra szánták...
wicca " hahahahah na elmész te a bánatos..............
JP sok itt a "új" fazon
azt meg nem tudják hogy a Humi igen voalis papper.. 25 és 200 közt minden elképzelhető
ezek felett meg extrém )) ennek persze semmi köze a forintos dolgokhoz és a pe értékhez se.. egyszerűen fürge péper . én speciel ezért kedvelem
Buxi sokat mesélhetne erről
Hat, azert nem voltak hulyek akik nem a zsebukbe gyurtek, de azok sem akiknek a zsebukbe gyurtek egy akvizicio soran...azt hiszitek 6 forinton toket emelnek, majd 80-on piaci aron akviralnak vele ? :-))
Realis erteket keresni a humet rv arfolyamaban , az meg abszurdum. A ceg egy aranybanya, es az is marad amig itt van a tozsden.
Akkor most magyarázza meg nekem valaki: miért ad bárki is 6Ft-nál többet ezért a papírért?
Miért toporgunk itt 50-en? Miért nem esik egy héten keresztül limittel 6Ft-ig?
idáig több millió 6 forintos papírt adtak beszámítva 70-en
ez az alap most ebből ad vissza
ez a mennyiség drasztikusan nőni fog
erről regélek már régóta
egyszer kérik a pénzt majd az eladók itt a tőzsdén
egyre durvább lecsapások lesznek
majd írhatjuk, hogy 100-at ér, de előtte meg kell venni Mr. Smith 10-20 milliós pakkját
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143