És ha nem shortolás volt hanem egyszerű tőkekivonás és mentek Amcsi állampapírokat felvásárolni 5.3%-ért? És közbe adtak minden komolyabb likviditású papírból?
"Szerintem sokan megnyugodnánk, ha a 35k megfogná... De én most nagyon szkeptikus lettem. Most néztem meg a 22 február-szeptember chartot, hát ott sem hitték szerintem sokan, hogy 18k-ról 8k lesz. " . Lemaradtam és kitört a Kína Tajvan háború? Vagy miért egy ukrán orosz háború kitöréséhez hasonlítjuk a mostani időszakot?
Holnap zárni fognak , nincs az az isten hogy 15% short nyerőt ne zárjanak hétvége előtt. Hétvégén bármi lehet béke stb. akkor rövid lenne nekik a gatya hétfő reggel. Csak kéne valami nagy dobás hogy induljon a domino, pl ha 10y treasury lemenne 5%-ig, vagy bármi egyéb jó hír a világban.
Szerintem sokan megnyugodnánk, ha a 35k megfogná... De én most nagyon szkeptikus lettem. Most néztem meg a 22 február-szeptember chartot, hát ott sem hitték szerintem sokan, hogy 18k-ról 8k lesz.
Arról ügye kellene, hogy legyen hivatalos közlemény a BÉT oldalán. Szimplán olyanok húzták fel, akik úgy gondolták most fog fordulni és nem megy lejjebb.
OTP moderált