Aztán ha nincs nagyon mit mondania jelenleg? Mármint kipukkant a lufi hét elején, kiderült ez a hír, másnap ezt meg is erősítette ha jól tudom, bár próbálta azért finomítani, de a részvényesek meg bekattantak és olyan pánik lett úrrá, hogy most itt tatunk, miközben két nap alatt a stratégia és a helyzet alapvetően nem változott. Szóval most kiállhatna azzal max, hogy igen, ez a helyzet, de mindenki nyugodjon le a pcsába. Vagy azzal is mondjuk, amit írtál. Amúgy igazad van, tényleg jöhetne valami enyhítő széljegyzet legalább valahonnan, de az sem normális, hogy ennyire megzuhantak az emberek. Vagyis az árfolyam. Bár, a 44es törés után ott volt a szép nagy tér 40k - ig, és hát tessék, akármennyire is nem hittük el sokan hogy ez lesz, de csak leküldték, mint Samarát a kútba. Viszont, itt már csak meg kéne állni. Igaz, mondtam ezt 43 és 42 körül is magamnak, holott éreztem, hogy nem túl erősek támasznak. Itt legalább van egy komolyabb technikai szint. Ha innen is szakadunk, nem tudom mi jön még.
Ez az ember, aki egyáltalán mutatott valamit az egész menedzsmentből. Ha nem lenne a nepotizmus, lehet, hogy ő lett volna az góré nem a peti gyerek. Mert, hogy nem a teljesítménye miatt let CEO az szent.
Azért ne felejts el valamit, csányinak nem azért ilyen, vagy olyan kell döntést hozni, mert szerinte jó, hanem mert a részvényeseknek jó. Erről szól egy részvénytársaság, nem arról, hogy szerinte mi jó, meg mi jó a politikának. Lehet, hogy ez a döntés is jó és jobb mint egy másik szar döntés, de azt kommunikálni kell a tulajdonosok felé és nem lapítani, mint szar a fűben.
De megvolt a lehetőség, hogy elhozzák, mint egy állampapir, vársz rá egy évet de tudod hogy megkapod. Viszont most nem tudjuk hogy ki tudnak e hozni valamit egyáltalán.
Nade még a háború kitörésekor sem szakadt ekkora piros gyertyákkal egymás után minden nap, ott legalább volt felpattanás. Én meg arra vártam... és vártam és vártam, és helyette 44k lett. Sajna bejött, amit délelőtt írtam, hogy látunk egy kis korrekciót felfele délelőtt mint tegnap, aztán irány tovább lefele. Ki gondolta, hogy "odafenn" is olvassák, meg hogy ennyire, hogy egyből 2000 - et? Persze hozzád képest, meg akiknek széttaposta a certijét a KO még viszonylag türhető helyzetben vagyok a TL108 - cal, de azért fáj, na. Én nem gondolom amúgy, hogy Csányinak most olyan hú de nagy fejtörést okoz ez a dolog, most épp megy lefelé a részvény, ez van, de ha meg kell hozni a stratégiai döntéseket, hát meg kell hozni azokat a döntéseket. Nyilván vannak más szempontok is, nem csak az arfolyam. Ez nekünk fáj jobban, nem nekik.
Tavalyi eremény 1146 milliárd. Ebből lejön 18% orosz = 939 milliárd / 264124000db = 3555ft eps, ez 10 pe-vel = 35550ft. Idén eddig is gyengébb volt ha jol tudom, és ha abbol jön le az orosz akkor még rosszabb a kilátás. Ehhez még hozzájön ez a hetek ota tartó általános rossz hangulat a tőzsdéken. Nem érzem biztonságban egyáltalán a tl114-emet sem.
OTP moderált