Topiknyitó: Heisenberg szombat, 08:48

Magyar Péter takarodj!!!  

Tekintve, hogy az "Orbán takarodj!!!" című topik lassan okafogyottá válik, valamint a kommentelők is egyre inkább kritikusak Magyar Péterrel szemben, így időszerűnek gondolom megnyitni ezt a topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 06:24
Előzmény: #155  Bandita
Ha demokráciában akarunk élni, akkor a mindenkori hatalmat a népnek ellenőriznie kell.
A tiszára szavaztam, de nem azért, hogy ellenem kormányozzon. 2010-ben (utoljára) a fideszre szavaztam, de nem azért, hogy a választási ígérete ellenére kifossza a magánnyugdíjpénztárakat.
Úgy látom, hogy a kegyelmi botrány óta a nép ráéerzett a saját erejére. 
Orbán maradék hívétől olyan színvonalú ellenőrzésre telik, amit itt látsz, de aggódnék, ha a tiszások ugyanúgy bírálhatatlannak tartanák MP-t, ahogy a fideszesek OV-t.
bronz szerda, 05:33
Úgy vonzza ez a topic a pedofilfidesz trollokat, mint kutyagumi a legyeket. Még azt is, aki jól elbeszélget magában az agyoncenzúrázott ugyanezen témájú topicjában. Csak mivel ott szinte mindenkit töröl, ezért nincs kivel beszélgetnie, úgy érzi, itt kell kiöntenie a lelkét és megosztania az unalomig ismételt "bölcsességeit", ami a kutyát sem érdekli.
bronz szerda, 05:26
Előzmény: #157  Fsociety
Igen, a sok nickes, jelentgetős Ibiza Nudli zajec nagy spíííler számolta őket személyesen egyesével a határon április 12. óta. :)))
Fsociety
Fsociety kedd, 22:16
Még mindig a migrás rettegés megy? Nem sokat sikerült akkor fejlődni. De gondolom ezek az elmúlt 5 hónapban jöttek,illegálisan,mert hogy máshogy. 
Heisenberg
Heisenberg kedd, 22:12
:-)
Bandita kedd, 21:46
Előzmény: #145  Heisenberg
Tehát neked megfelel az agyhalott droidok gyülekezete is, nem szelektálsz. 
Ok viszlát 
badsector1
badsector1 kedd, 21:34
Előzmény: #149  Nacky
he izgulj már annyira, nem kell minden puskaport elsütni az első hónapokban, több szavazatot hoz ha orbán 2030 februárjában vonul a börtönbe. :))
badsector1
badsector1 kedd, 21:31
Előzmény: #150  Spiller
ne add fel, néhány ember életében eljön az háztépítés ideje. :))
Spiller kedd, 21:30
Előzmény: #145  Heisenberg
Erről van szó. Ezt nem értik. Orbant leváltottak  ők az Origo. Lehett jobban teljesíteni. Megtenni amit igérgettek tistasij és eljő a Kánaán. 
Spiller kedd, 21:26
Mászkálnom kelkett ma a belvarosvan és nagyon sok migranst láttam. És láttam olyanokat akik a legalja, azok akiknek minden mindegy. Kivábcsi leszek meddig kamuznak az adatokkal.
Spiller kedd, 21:22
Előzmény: #137  badsector1
Ügyes vagy, jól csináltad. A kategóriádban jól teljesitettél. 
Nacky kedd, 21:10
Hiába ígérte a Tisza, nem teljesíti.                                                                                                                          A Tisza által benyújtott költségvetés az egészségügy számára is a be nem váltott ígéretek költségvetése lett.                                                                                                                                                        Mik a főbb számok?                                                                                                                                      Mentés +0 Ft                                                                                                                                                        Háziorvosi ellátás +0 Ft                                                                                                                                           Kórházi szakellátás +0 Ft  Ezek mellett nem nagy vigasz a járóbeteg-ellátásnak juttatott 500 millió Ft-os többlet. Amit még nem találtam: A szakdolgozóknak ígért AZONNALI 20%-os béremelés fedezetét...Sajnos a Pénzügyminisztérium sem tudott segíteni a források megtalálásában, Hegedűs úr pedig ott sem volt. Ennyire fontos neki a költségvetés. ( Takács Péter )
Heisenberg
Heisenberg kedd, 20:56
Előzmény: #147  badsector1
Sokan csalódottak emiatt, de én nem tattozom közéjűk, már leírtam, hogy miért. "Tetszettek volna forradalmat csinálni..."
Viszont MP is várja a JOGOS kritikát, hátha lesz itt ilyen és talán olvassa ezt a topikot is....:-)
badsector1
badsector1 kedd, 20:53
Előzmény: #143  Bandita
Heisenberg csalódott, hogy orban nincs még sitten, bár ennél sokkal csalódottabb lennék, ha orbàn tovább kúrhatná szet az orszagot ahogy ezt az agyhalottak szeretnék.
badsector1
badsector1 kedd, 20:51
Előzmény: #142  Spiller
Jó irányba mennek a dolgok, még mindig jól érzem magam attól, hogy a hazaáruló, tolvaj ruszkibéréncek helyre lettek rakva, a tisza az  oktatast, az egeszségügyet nem szétbaszni szeretné, a ruszkiseggget nem akarják nyalni pár guruló rubelért, szóval a szellemifogyatékosok kapálózása egy normalis ország ellen teljesen rendben van. :))
Heisenberg
Heisenberg kedd, 20:50
Egyértelműen le van írva a topik leírásban.
Orbán már takarodott, a hatalom most Magyar Péteré, akinek kritikája van irányába, ha akarja, inkább ide írja. Erre nyitottam.
Wings kedd, 20:19
Ott van a címben.
Bandita kedd, 20:12
Heisenberg,
Ennek a topicnak mi a célja?
Mert ha a droid trollokat gyűjtöd, azzal, hogy teret engedsz nekik...
Spiller kedd, 20:12
Előzmény: #138  badsector1
Azok a rosszak gonoszak most van a nyerő csapat nem kell fosni. De ha most nem lopnak akkor míért nem nennek a dolgok? 
Bandita kedd, 20:11
Előzmény: #120  Spiller
"amit a zorbán vett neki.. "
Hahahhahhahahhah

Topik gazda

Heisenberg
Heisenberg
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek