le kell térkövezni a csipába. hűtővíz meg van. Tényleg, lehetne olyat hogy a vizszint alatt legyen a sziget magassága kicsivel aztán az hűsíti. Illetve a szemét és szerveshulladék elszállítás is automatizált lenne. Sőt szelektíven, a műanyag a vízfelszinen, a fémek pedig lejjebb gyűlnek össze.
lehet a meccseredmények mellett a szurkolói összecsapás eredményéről is kellene tabella. Vagy a focika részét hagyni is. De hogy ontopik is legyek, azt mondták majd a vízért lesznek az összecsapások, de valahogy mégis inkább az alkoholárusító itatók körül szokás összecsapni, nem vagyunk mi állatok.
viccelsz még ausztriában se hiszek! Mondjuk elbizonytalanodtam amikor maga(!) trump mondta azt hogy ott rettegnek a robbanó fákkal teli erdei városaikban. Az elég meggyőző volt.
Ugyan már, ha igaz lenne hogy a föld és a hold kicsi a nap meg hatalmas, hogyan takarnák el a napot!!! Kamu az egész. Van egy vászon az égen és oda vetítik a napot a holdat meg a csillagokat. Én már láttam a demo készüléket a planetáriumban a nyolcvanas években, nem új találmány ... Még a végén elhiszed azt is, hogy Ausztrália létezik.
huuu, nem akarnád ezt kidolgozni részletesebben? A napfogyatkozás szerepének hatása a humanoidok evoluciójában a teremtett világ földkorongján. Szerintem siker lenne.
nem tudom ez miért ilyen nagy szám, már egy ideje vezetem a naplót, ennek alapján állíthatom a föld napi rendszerességgel kitakarja a napot. Az elméleti kidolgozás még folyamatban. De ha beigazolódik a gyanum hogy valami mozgás van a dologban felfuttatom a szélturbina tudományt ez alapján.
Pereputty mobilere nekem is van egy futó projektem: Mi történt? Kiszált a kalitkából a »madár«. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát.
"Ezek az álló-forgó szélturbinák nagyon nem új ötlet, idejét nem tudom
mikor olvastam már róluk, csodálkoznék ha nem lennének használatban." Az álló-forgó szélturbina tényleg nem újdonság szélcsendben mindegyik szélturbina álló.....
Klímakamu