viccelsz még ausztriában se hiszek! Mondjuk elbizonytalanodtam amikor maga(!) trump mondta azt hogy ott rettegnek a robbanó fákkal teli erdei városaikban. Az elég meggyőző volt.
Ugyan már, ha igaz lenne hogy a föld és a hold kicsi a nap meg hatalmas, hogyan takarnák el a napot!!! Kamu az egész. Van egy vászon az égen és oda vetítik a napot a holdat meg a csillagokat. Én már láttam a demo készüléket a planetáriumban a nyolcvanas években, nem új találmány ... Még a végén elhiszed azt is, hogy Ausztrália létezik.
huuu, nem akarnád ezt kidolgozni részletesebben? A napfogyatkozás szerepének hatása a humanoidok evoluciójában a teremtett világ földkorongján. Szerintem siker lenne.
nem tudom ez miért ilyen nagy szám, már egy ideje vezetem a naplót, ennek alapján állíthatom a föld napi rendszerességgel kitakarja a napot. Az elméleti kidolgozás még folyamatban. De ha beigazolódik a gyanum hogy valami mozgás van a dologban felfuttatom a szélturbina tudományt ez alapján.
Pereputty mobilere nekem is van egy futó projektem: Mi történt? Kiszált a kalitkából a »madár«. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát.
"Ezek az álló-forgó szélturbinák nagyon nem új ötlet, idejét nem tudom
mikor olvastam már róluk, csodálkoznék ha nem lennének használatban." Az álló-forgó szélturbina tényleg nem újdonság szélcsendben mindegyik szélturbina álló.....
Klímakamu