elfelejtették a plusz 500 ezer fideszes szavazatot külföldről.szoval messze nem vezet annyira a tisza-illetve.migránsok is szavazhatnak.és mi van a kettős állampolgárokrol? izrael főleg ugy akár több százezer is lehet.mert ők is hajrá orbán.
a MI HAZÁNK miatt egyik pártnak sincsen esélye szerintem a 2/3-ra.A FIDESZ kikopott,a TISZÁBAN ezért bíznak többen mint amekkorára jogosult lenne a képességei alapján.a FIDESZT azért már párszor alábecsülték majd vasárnap kiderülnek az arányok.
A mérleg nyelvéhez az kellene, hogy 1. a mihamó bejusson 2. a fidesznek ne legyen feles többsége 3. a tiszának se legyen feles többsége Ezt elég nehéz lesz bejátszani. Jósolni nehéz, de a tiszának szerintem biztosan (legalább) feles többsége lesz, talán a kétharmadosra is van esélye.
Jelenleg 3 érdemleges párt van a FIDESZ,a TIZSA és a MI HAZÁNK.Nem gondolom,hogy a MI HAZÁNK megakadályozná a Tizsát abban,hogy elszámoltassa Orbánékat a korrupciós ügyekben,mert ha igy tenne azzal alá írná a halálos itéletét.És azt sem gondolom,hogy engedné Magyar Péteréknek,hogy a magyarság ellenében hozzanak tövényeket.Vagyis abból indulok ki,hogy valószinüleg a TIZSA fog nyerni,de nem bízok bennük,miért is tenném,a vezetőjük egy volt FIDESZES kegyelt,miért lenne jobb a többi FIDESZES kegyeltnél.
A MI HAZÁNK egy önálló párt a Fidesszel összemoshatatlan, Budaházi is csak annyit mond,hogy a Fidesznek nem feltétlenül volt rossz a Mi HAZÁNK,ahova azok a jobb oldaliak mentek akik nem szimpatizáltak sem a Fidesszel sem a baloldallal,mivel a Fidesz is jobb oldali Budaházi szerint,szerintem mondjuk ez nem igaz,nem tartom jobb oldali pártnak a Fideszt legalábbis nem a jó értelemben,értékek mentén.A Mi HAZÁNK mind pedofilia mind korrupciós ügyekben támadta a Fideszt így elég nehéz azt mondani,hogy annyira Fidesz barát lett volna.Ezzel szemben Magyar Péter a Fidesz kegyeltje volt,így maga a Tisza , sokkal jobban köthető a Fideszhez mint a MI HAZÁNK.
Jelenleg az egyetlen pár amelyik valóban a magyarság érdekeit védi az a Mi HAZÁNK mind az Orbáni tolvaj banda mind a volt fideszesekből,Dk-sokból,SZDSZ esekből és szocikból összeverbuvált TISZA amelyik valószínűleg a volt Fidesz kegyelt MAGYAR PÉTERNEK köszönhetően pont úgy fog lopni és annyira lesz korrupt mind a FIDESZ,SZDSZ,és MSZP .Ezrt kell egy erős MI HAZÁNK,hogy a két tolvaj pártot kordában tartsa, amennyire csak lehet.
MI HAZÁNK legyen a mérleg nyelve