Szerintem Amerikai a következő 2 hétben megtámadja Iránt, és emiatt történelmi új csúcsra ugrik az Olaj ára!
Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat.
Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot.
Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban!
A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan.
A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen.
Izrael majd besegít nagy mellénnyel.
Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit.
A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet.
A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.
Letelt a két hét, nézzük a jóslatok hogyan állnak eddig: - Amerika megtámadja Iránt Izraellel: bejött, háború van - történelmi csúcsra ugrik az olaj ára: nem jött be, 42%-kal van a történelmi csúcs alatt - ConocoPhilips: bejött, 112-ről 118-ra emelkedett - OMV: bejött, 54.9-ről 55.6-ra emelkedett - Nasdaq összeszakad: nem jött be, 0.7%-ot esett - Arany új csúcsra megy: nem jött be, 4%-ot emelkedett, a januári csúcsot 3%-ra megközelítette - Ezüst folytatja a rallit: bejött, a jóslat óta 11%-ot emelkedett (ugyanakkor a háború óta csökken) - Holland tőzsdén gáz ár elszabadul: bejött, emelkedett 50%-ot (határeset, elfogadom: csak 10%-kal van az éves csúcs fölött, de azt ki lehet mondani hogy erősen reagált)
Április 13-án találkozunk a következő jóslatok eredményével: - Ukrán eszkaláció miatt elmaradtak a választások - EURHUF új történelmi csúcsot állít be - Benzinár 800 forint felett
Orbán az Irán elleni támadásról: Szombaton összeül a Védelmi Tanács, felmérjük a veszély mértékét https://telex.hu/belfold/2026/02/28/orban-viktor-egyesult-allamok-izreal-tamadas-iran-reakcio ________ kormányfő ________ Nem akarsz miniszterelnök lenni? Tíz nappal okosabb vagy nála. Mármint Irán megtámadása kérdésében. Szerintem lesz választás áprilisban, különben többen leszünk az utcán, mint ahányan a Pride-on voltak.
Szerintem Amerikai a következő 2 hétben megtámadja Iránt, és emiatt történelmi új csúcsra ugrik az Olaj ára! Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat. Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot. Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban! A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan. A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen. Izrael majd besegít nagy mellénnyel. Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit. A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet. A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.
-JÓSLATOM
Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat.
Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot.
Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban!
A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan.
A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen.
Izrael majd besegít nagy mellénnyel.
Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit.
A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet.
A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.