Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 07:04
Előzmény: #8359  euler
Mi abban a meglepő, hogy az oldalvágást sikerült dekódolnom? 
Az o1g Simicska találmánya. Nem az óellenzék találta ki, de átvette illetve az óellenzék akkori tábora átvette.
A topicgazda nem viselte el, hogy az ő topicjában gyurcsányozok. Zavarta a 2022-es összefogás elrajongott sikerét. Akkor úgy véltem, hogy Gyurcsánnyal nem lehet nyerni, amit a választási eredmények bizonyítanak is. Az is bebizonyosodott, hogy Gyurcsány nélkül lehet nyerni.
A szólásszabadság és a véleményszabadság nekem nem mellékes. Még ebben a fórumhomokozóban sem. 
Úgy látom, hogy a gyurcsányozás téged most is zavar, ha oldalvágásokra is képes vagy miatta.
Nem számítottam arra, hogy 2026 áprilisára az óellenzéki tábor ennyire elfogy és arra sem, hogy az óellenzéki pártok nem élik túl a parlamenti választást. Bár a 2024-es ep-választáson (és a 2022-es előválasztáson) már voltak jelei annak, hogy a tábornak nem annyira fontosak azok a mandátumok, amikért az óellenzéki pártok vezetői harcoltak. Orbán eltakarításáért végül beáldozták az óellenzéki pártokat és vezetőiket. 
euler
euler 2026. 10. 01. 22:23
Előzmény: #8356  Dehogynincs
Először azt akartam írni, hogy elég az OT topikot olvasni, aztán jobbnak láttam általánosabban fogalmazni. 
(Bár az utolsó megjegyzést egy kis oldalvágásnak szántam, ami be is jött, de itt az o1g-zés a lényeg, ami úgy megy ott mintha a Tisza lenne ellenzékben. 
Méltányolom, hogy nem írsz oda, bár tőlem is töröltek már ki ott hsz-t, de annyira mellékes, hogy nem is emlékszem rá, hogy mi volt az. Az biztos, hogy nem a stílussal volt baja a topikgazdának.)
Egyébként én is a Tiszára szavaztam (a Tiszára, nem MP-re ez fontos), és azt hiszem nem kell bizonygatnom, hogy én sem vagyok "fan".
euler
euler 2026. 10. 01. 22:04
Előzmény: #8354  _Sigorszky
Mégis, mit mondhatna egy védőügyvéd?
Hogy majd a tárgyaláson igen súlyos büntetést fog kérni? Mint A Tanú-ban Pelikán ügyvédje? Mert "a statuálás a lényeg"?
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 10. 01. 21:19
Előzmény: #8352  remete53
A rangokról
https://forum.portfolio.hu/hazirend
A fórumot használók háromféle rangot kapnak. Ezek néhány alapvető információt mutatnak meg a felhasználókról - egyszerű formában. A rangokhoz nem kötődnek jogosítványok, minden fórumozóra ugyanazok a szabályok érvényesek.
A háromféle rang: tapasztalati, aktivitási, népszerűségi. Ezek a fórumozókat egy ötfokozatú skálán értékelik.
A tapasztalati rang a hozzászólások számát és a regisztráció idejét veszi figyelembe.
Az aktivitási rang a hozzászólások sűrűségét vizsgálja egy adott időszak alatt.
A népszerűségi rang a hozzászólások felhasználói értékelése, illetve a moderációs események alapján készül.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 10. 01. 21:03
Előzmény: #8353  euler
Néha gyurcsányozok és óellenzékizek, de ez már hálistennek történelem. Mármint Gyurcsány és az óellenzék történelem.
A tiszára szavaztam, de nem vagyok fan.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 10. 01. 20:58
Előzmény: #8352  remete53
Nem érdekel túlságosan, de megnéztem helyetted az adatlapomon: Népszerűség: 4
A tiéd is 4.
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 10. 01. 20:47
Előzmény: #8350  DavidCamp
Hankó ügyvédje nem találkozott olyan tétellel, ahol ne a kultúra területén teremtett vagy létrehozandó értékekre ment volna a pénz. (!!)
euler
euler 2026. 10. 01. 20:25
Előzmény: #8351  Dehogynincs
Sejtettem én, de most a Medián igazolta is, hogy jobban leírtam OV-t mint egy átlag tiszás. :)
.
Mondjuk ehhez elég politikai topikokat olvasni, ahol a Tisza -fanok vele kelnek és fekszenek, mintha megállt volna az idő.
(Néha azért még gyurcsanyoznak és óellenzékiznek is. :)
remete53 2026. 10. 01. 20:04
Előzmény: #8351  Dehogynincs
A te népszerűséged itt mennyi lenne? 50 alatt?
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 10. 01. 12:36
Valódi roncsderbi – fideszes vezéralakok népszerűségét mérte a Medián
https://hvg.hu/360/20261001_median-fideszes-politikusok-nepszerusege-gulyas-gergely-orban-viktor-hvg
A párt nélküliek még a tiszásoknál is jobban leírták Orbánt mint lehetséges miniszterelnök-jelöltet, a volt kormányfő jelenleg a harmadik legnépszerűbb ellenzéki politikus ...
Gulyás Gergelyt 39 százalék, Toroczkai Lászlót 36 százalék, míg Orbán Viktort mindössze 31 százalék látná szívesen fontos politikai szerepben a jövőben ...
__________ népszerűség?  ________
Az 50% alatti számok népszerűtlenséget jelentenek.
DavidCamp 2026. 09. 30. 15:32
Előzmény: #8348  Angelo
Már sok-sok éve elvesztette. Nézd meg hogy kik kapták a pénzeket, hogy a választóikat tereljék a szavazáshoz
kisgrofo
nagyfero
mága
fásli
patakiufoatila
tóthénekesnőkeanemzethangja
kálmánrákoska
bayerné
stb...
mindprolianégyzeten

Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 30. 09:57
Előzmény: #8348  Angelo
A fidesz tényleg elveszítette az értelmiséget, de már ciklusokkal ezelőtt.
Szerintem a fideszben azok maradtak, akik abból éltek, hogy fideszesek. A pártállami mszmp-ben is jórészt azok maradtak, akik abból éltek (vagy lenyelték azt), hogy kommunisták.
Így jutottak magasabb beosztásba, külföldi kidüldetésekhez  és (mai szemmel már nevetséges) előnyökhöz. Rövidebb sorba álltak a szénért. Na jó, a Merkúr  gépkocsijáért (Trabant, Zsiguli) az öt-tíz éves várólistán.
Birkák inkább a szavazótáborban vannak, de ez minden pártnál így van -- kormánypártnál még inkább így van.
Angelo 2026. 09. 30. 08:06
Orbán azt mondta, hogy a fidesz elveszítette az értelmiséget, ezzel a szép fogalmazással arra célzott, hogy a fideszben már tényleg csak a birkák maradtak.
Wings
Wings 2026. 09. 30. 04:11
Előzmény: #8335  Dehogynincs
🦊🐇🐌🪱🫘🫘❄️🔔⛓️‍💥🏴
Angelo 2026. 09. 30. 02:04
Előzmény: #8344  R00

Tegnap esti egyenes beszédben, bemutattak egy dokumentumot amit az egyik sztár írt a mártír Hankónak.
Ebben lényegében az szerepelt, hogy a fidesz mennyire meggyengült és ő tudná erősíteni azzal a fidesz tábort, hogy rendezvényeket szervezne ahol a fideszes vezetők előadásokat tartanak, erre kért Hankótól fél milliárd forintot. 
Hankó ezt a pénzt oda is ítélte neki, amit az illető meg is kapott. 
Tehát Hankó hiába mártírkodik, itt bizony megállapíthatóan tiltott pártfinanszírozás történhetett, ami akár 10-év börtönbüntetéssel is sújtható. 
R00
R00 2026. 09. 29. 20:04
Az egyik alapvető baj az volt, hogy a mártírt alakító Hankó Balázs mögül hétfőre eltűntek azok a fideszesek, akik így vagy úgy, de legalább karakteres arcoknak számítottak a frakcióban. A Hankó melletti kiállást demonstráló sajtótájékoztatón nem volt ott Gulyás Gergely, de még Kocsis Máté sem. Csak a resztli, a maradék, azok a politikusok, akiket a kétharmados Tisza-győzelem után pofozózsákként hagyott a parlamentben a párt. Eltűnt Lázár János, eltűnt Szijjártó Péter. Az összes nagymenő lelépett.

Utolsó szabad napján Hankónak harmadvonalbeli fideszes politikusokkal kellett beérnie. Még Orbán Viktor is fontosabbnak tartott egy focimeccset, mint őt, a mártírt, a hazafit.
Telex egyik olvasója hétfőn fotót is készített az Észak-Írországba tartó Orbánról a reptéren.
Hét perccel a meccs kezdőrúgása előtt, 20:38-kor újabb poszt jelent meg Orbán Facebookján, amiben az állt: „Újkommunista tempó.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 29. 17:46
Előzmény: #8339  Angelo
Nem-e?
https://www.youtube.com/watch?v=FN_xVdllmnY
Orbán – A Bukás paródia (By:. Peti)
Istvan78 2026. 09. 29. 14:32
Előzmény: #8341  Daniel77
Mutatja az ügyészség belső romlottságát, összemosni egy ilyen kiprovokált kissúlyú cselekményt a sok milliáerdos lopőásokkal, nem is kommentálnám...
Az AI szerint a "telefonlopási" ügy valószínű kimentele.
.
"A büntetőjogi dogmatika és a bírói gyakorlat szerint egy ilyen jellegű, indulati alapon elkövetett, vagyon elleni kisebb súlyú vétség – tiszta előélet és a kár rendezése mellett – kizárja a szabadságvesztés (börtönbüntetés) alkalmazását. Az ügy a legnagyobb eséllyel közvetítői eljárással vagy enyhe intézkedéssel (például próbaidővel vagy megrovással) fog zárulni."
.
Ilyen kimenetelek mellett MP maradhat miniszterelnök, mert csak letöltendő szabadságvesztésről szóló itélet esetén kellene lemondania.
Daniel77 2026. 09. 29. 12:09
Előzmény: #8337  Angelo
baromság, egyedül,aki bűncselekményt követett el az Magyar Péter, mert bedobott egy telefont a Dunába!
100 millárodos, 17 milliárdos NKA ügy, 500 milliárdos MNB ügy NEM számít!!!!
Viccet félretéve:
Eddig legalábbis, most dolgozik az igazságszolgáltatás és mindenki azt kapja végre,amit megérdemel, legyen az családos, kiscsaládos, kutyás macskás, bíróság előtt mindenki egyenlő. Menjen szépen börtönbe,aki több éven át lopott

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek