Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 12:27
Meghalt Krecz Tibor, az RTL volt hírigazgatója 
https://hvg.hu/kultura/20260921_meghalt-krecz-tibor-kommunikacios-szakember
A kommunikációs szakember 63 éves volt.
Krecz Tibor 1992 és 1997 között a Figyelő rovatvezetőjeként, majd felelős szerkesztőjeként dolgozott, ahová 2009-ben főszerkesztőként tért vissza.  1997-ben, az RTL Klub indulásakor a csatorna hírigazgatója lett. Később a vezérigazgató-helyettesi posztot is betöltötte, amiről 2000 tavaszán mondott le.
_______
Nem a Tocsik-ügy kirobbantójának felesége szivárogtatott (2013.04.17)
https://hvg.hu/itthon/20130417_Nem_a_Tocsikugy_kirobbantojanak_felesege
A Tocsik-ügyről több szerkesztőség is tudott, de elsőként a Figyelő publikálta, s mivel az első közlés után többen kétségbe vonták a sztori igazolhatóságát, a lap néhány máshol dolgozó kollégát is beavatott; egyrészt, hogy lássák, nem kamu, másrészt, hogy a hetilap ne maradjon egyedül, ha a politikai közeg fellép ellenünk – mesélte a Tocsik-ügy kipattanásáról Krecz Tibor, a Figyelő volt főszerkesztője a Cink.hu-nak.
...
Szerdán derült ki, hogy három hete, hosszú betegség után a siófoki kórházban halt meg Tocsik Márta ügyvéd, aki 804 millió forintos állami sikerdíjával szerzett hírnevet a kilencvenes években. Az ügyvédet 2002-ben hűtlen kezelésért 4 év börtönre és 640 millió forintos vagyonelkobzásra ítélték.
________ régi szép idők ________
Tocsik sikerdíja 804 millió forint volt és jórészt ebbe bukott bele az mszp-szdsz koala.
Orbánék irgalmatlanul megemelték az alattvalók ingerküszöbét. Most már ezermilliárdokról beszélünk.
kenyeres2
kenyeres2 ma, 11:25
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 11:01
Előzmény: #8274  badsector1
mszp 990428 (19,3 %) -- Miért csak ennyit köszöntetek Gyurcsánynak 2010-ben?
Peterbond ma, 10:58
Előzmény: #8278  zhagar
"Ezt pedig azért ilyen formán teszem, mert nincs közösségi média felületem, aminek az az oka, hogy nekem nincs időm napi több poszt írogatására."
.
Ahhoz elobb meg kene tanulni hasznalni. Bar mar a normal beszeddel problemai vannak. Ezt a szoveget is 100% mas irta nem o. Eleg csak a kikerult elo beszedeit megnezni.
badsector1
badsector1 ma, 10:44
Előzmény: #8278  zhagar
Ezt inkább ondika írta, de ettől még gondolhatod, hofy lölö tud írni.:))
zhagar ma, 10:38
Mészáros Lőrinc korábbi (nyilvánossága került) levele, amit petermagyar-nak írt:
“Tisztelt Pártelnök Úr!
Az elmúlt egy évben olyan sokszor emlegetett már – bár tulajdonképpen nem is ismerjük egymást, talán egy futó találkozást leszámítva –, hogy úgy éreztem, ideje reagálnom pár megnyilvánulására. Ezt pedig azért ilyen formán teszem, mert nincs közösségi média felületem, aminek az az oka, hogy nekem nincs időm napi több poszt írogatására és arra, hogy fotóztassam magam, ezeket illusztrálva a képeimmel…Először térjünk rá arra, hogy Ön néhány nappal ezelőtt engem nevezett pökhendinek, agresszívnek és fenyegetőzőnek. 
Azt, hogy én kit és mivel fenyegettem, azóta sem találom. Agresszió? Pártelnök Úr, hiszen Önnek köztudottan indulatkezelési problémái vannak! Ennek a megállapításához nem kell szakembernek lenni, elég csak megnézni azt a számtalan közösségi médiában terjedő videót, ahogyan Ön reagál, amikor azt hiszi, hogy még nem veszi a kamera vagy Önnek nem tetsző kérdéseket kap a gyűlésein. De akár még a saját kollégáival is. Vagy a magánéletében. 
Szóval lehet, hogy célszerű lenne elszámolnia tízig, mielőtt pont Ön vádol másokat agresszióval, mert ez így hiteltelen és megmosolyogtató.Na de haladjunk részletesen:
Látva az Ön és az Ön alá hűségesen dolgozó propaganda lapok velem kapcsolatos tartalmait, néha úgy érzem magam, mint az „50 első randi” című film furcsa átírt változatában. Úgy tűnik, Önökre évről évre, hétről hétre és napról napra az újdonság erejével csap le az a tény, hogy milliárdos vagyok. Szeretnék segíteni, egészen pontosan 2009 óta vagyok milliárdos, amikor még a Fidesz ellenzékben volt. Már tárazhatja a következő hangzatos pufogtatását arról, hogy pökhendi vagyok, de az a helyzet, hogy az, hogy milliárdos vagyok, az egyszerűen tény. 
Önök mégis újra és újra meglepődnek azon, hogy ennek megfelelő színvonalon élek.
Nagyon sajnálom azt, hogy Önöknek köszönhetően Magyarországon a gázszerelő szakma mára már szitokszó lett. Megsértve ezzel sok százezer embert, aki tisztességes szakmát tanult. Önnel ellentétben, aki egy budapesti értelmiségi családból származik, én egy kis vidéki faluból jöttem. Szüleimnek nem volt lehetősége anyagilag arra, hogy taníttassanak minket, akkoriban ott vidéken nem is tartották ezt fontosnak. Lehet, hogy Önt ez meglepi, de nem mindenkinek adottak a körülményei ahhoz, hogy egyetemre menjen. Már az is nagy szó, ha a teljes nélkülözésből egy szakmát kitanul az ember.
Büszke vagyok arra, hogy gázszerelőnek tanultam, és ebben kezdtem dolgozni! Mivel hamar megnősültem és megszülettek a gyerekeim, akiket el kellett tartanom, mindig az vezetett, hogy minél eredményesebben dolgozhassak. Az elsők közt voltam, aki fővállalkozó lett és közmű hálózatokat épített ki. Ebből kerestem az első millióimat már a 90-es években. Tudja Pártelnök Úr, nem mindenki olyan szerencsés, hogy a felesége hátán kapaszkodva jusson jól fizető állásokhoz éveken keresztül. Mint említettem, nem ismerjük egymást, bár Ön éveken át igyekezett a közelembe kerülni és nálam állást kapni. Ezen próbálkozásai közül a kedvencem, amikor az Opus Global Nyrt.-nél próbált elhelyezkedni és motivációs levelében (igen, ezek az e-mailek még mind megvannak) azt írja, idézem: „Sima jogi munkára nem szívesen váltanék”. Ezek szerint Ön már a gázszerelők mellett a „sima” jogászokat is lenézi. Gratulálok. Ugyanitt azt is írja: „Nagyjából minden voltam a 20 éves pályafutásom alatt csak akasztott ember nem”.
Pártelnök úr, nem kell ilyen borúsan látni a jövőt, nem volt azért ez az időszak annyira rossz, hiszen a fizetési igényében jelzi, hogy az akkori bruttó fizetése 3.3 millió forint plusz prémium és ez alá nem szívesen menne. Nahát! Ezt a levelet 2023 novemberében írta! 2024 februárjában pedig már a Partizánban adott csalódott interjút az ellen a rendszer ellen, amelynek 14 évig aktív részese volt focista feleségként (elnézést, férjként). De tulajdonképpen a felháborodását és a csalódottságát is értem, hisz, ha állást kapott volna nálunk, akkor ma Ön is az oly sokat emlegetett helikopteren és magángépen repkedhetne, hisz a cégvezetőim rendszeresen használják ezeket a gépeket az üzleti útjaikhoz.
Sajnos azonban nem sikerült állást kapnia mert nem érte el azt a szakmai szintet, hogy bekerülhessen hozzánk. Pedig Ön igazán mindent megtett: 2023 decemberében például hosszas levelezéseket és telefonbeszélgetéseket folytatott az MBH bank egyik vezetőjével (ezek az üzenetek is megvannak) arról, hogy a bank karácsonyi rendezvényén minden körülmények között az én asztalomhoz, a lehető legközelebb szeretne ülni. Ez végül sikerült, így, ha jól emlékszem, ekkor tudott hozzám köszönő közelségbe jutni, de ennél több nem történt. Ezen kívül a levelezésben közben többször módosította, hogy melyik partnernőjét hozná a rendezvényre, kiemelve, hogy az ültetőkártyán nehogy egy másik hölgy neve szerepeljen. Eközben egyébként az MBH bank felügyelő bizottságának tagja is volt 2022 szeptemberétől, ahol az Ön által bevallott 3.3 milliós fizetése mellett, további 1.5 milliós fizetést is felvett. Úgy tűnik tehát, hogy ez a közel 5 millió forintos fizetés – és ez csak az, amiről mi tudtunk – nem volt Önnek elég. Így innen egyenes út vezetett a Partizán című műsor stúdiójába. Remélem most több pénzhez jut Pártelnök Úr, és bejöttek az öncélú számításai!
Tisztelettel: Mészáros Lőrinc”
Maxi ma, 10:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó ma, 09:53
Előzmény: törölt hozzászólás
Maxi ma, 09:15
Törölt hozzászólás
badsector1
badsector1 ma, 08:51
Előzmény: #8273  Dehogynincs
"kinek köszönhető, hogy ennyien hibáztunk?"

Orbánbak köszönheted, aki átbaszott titeket, amire csak 2011ben jöttél rá.
Astoriai fideszgyülésre rászervezte a nácikokat, akiknek nagy gyakorlatuk bolt a rendőrök provokálásába, igy sikerült orbánnak elérni, hogy a fideszhívőkön is csattanjanak a pofonok, ami úgy felhuzta az agyatokat, hogy eszetlenül 2/3-ot szavaztatok neki, a manyuplopásnál meg jött a sírás, hogy nem ilyen tolvaj lovat szerettél volna.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 21:26
Nekem is csak 2026-ban sikerült korrigálnom a 2010-es hibámat.
2010 lista 
fidesz 2706292 (52,73 %) -- kinek köszönhető, hogy ennyien hibáztunk?
mszp 990428 (19,3 %)
jobbik 855436 (16,67 %)
lmp 383876 (7,48 %)
Szavazhattam volna még az mszp-re, amelyikre soha nem szavaznék és olyan pártokra, amelyek 2022-ben összeállnak az mszp-vel. Nem tudtam előre, hogy összeállnak, ahogy azt sem tudtam előre, hogy a fidesz kifosztja a magánnyugdíjpénztárakat.
Az őszödi beszédről és a szemkilövésről viszont tudtam.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 21:23
Előzmény: #8271  badsector1
Nekem is csak 2026-ban sikerült korrigálnom a 2010-es hibámat.
2010 lista 
fidesz 2706292 (52,73 %)
badsector1
badsector1 vasárnap, 20:08
Előzmény: #8270  Dehogynincs
A 2010es hatalmas hibádat próbáltam korrigálni, de csak 2026ban sikerült.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:49
Előzmény: #8269  badsector1
Listán is szavaztál. Az összefogásban ott virított a dk és az mszp logója. Meg a másik négy párté, amelyik szégyenszemre összefogott velük.
Nem vitatom, hogy a dk-nak és az mszp-nek volt valamiféle támogatottsága. Az a baj, hogy az elutasítottságukkal csak a választók számoltak -- a pártok nem. 
badsector1
badsector1 vasárnap, 15:09
Előzmény: #8268  Dehogynincs
Ja dkhívő olyan mint a fideszhivő, csak -1-gyel szorozva, ha összeütkoznek akkor megsemmisülnek és csak egy foton marad belőlük.
Nekem nem kellet szakitani gyurcsánnyal úgy mint neked orbánnal, soha nem szavaztam dk-sra, még 2022ben sem, mivel széll betnedettre szavaztam, kapcs ford lemerül a mobilom....
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 14:59
Előzmény: #8267  badsector1
Edzések HELYETT hülyeség csak éles meccsekkel készülni. Edzések MELLETT viszont van értelme.
A meccs körülményeit egy éles mérkőzés jobban megközelíti, mint ha az edzésen a kétkapuzik egymással a csapat egyik és másik fele. Egy éles bajnoki meccsen, lehet készülni a rangadóra.
Egy bajnoki meccsen lehet készülni bl-meccsre. 
A leggyogyósabb hazugságokat Orbántól sem vettem be, de Gyurcsánytól sem.
Abban igazad van, hogy az mszp-hívő tátott szájjal bevette a leggyogyósabb hazugságokat Gyurcsánytól -- bár ezt nem mondod ki. Minden párt hívője ilyen. Ezért nevezik hívőnek. 
Te akkor szakítottál Gyurcsánnyal, miután négy(!) kétharmados vereséget szállított egy sorban és úgy takarodott el a politikából, hogy 2026-ban már szavazni sem lehetett rá.
Az tényleg némi éleslátásra vall, hogy nem szavazol olyanra, aki nincs a szavazólapon.
badsector1
badsector1 vasárnap, 13:04
Előzmény: #8266  Dehogynincs
Te írtad, hogy 23án a rendőrök oszlatást gyakorlatoztak, erre írtam, hogy ez akkora hülyeseg mintha a fradi èles meccsen gyakorolna az edzések helyett.
A fideszre szavazó kb akkora lúzer mint a Zsebtvben Hiszékeny úr, akit Hakapeszi Maki mindig megszívatott, ha nem értenéd a hasonlatot, orbàn folyamatosan hazudott nektek, a fideszhivő meg tátott szájjal bevette a leggyogyósabb hazugságokat, te is csak akkor szakítottál orbánnal mikor a magánszámládhoz nyúlt:))
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 10:38
Előzmény: #8263  badsector1
Ezt a nagyszerű elméletet te izzadtad ki. Ne számíts arra, hogy védeni fogom azt a hülyeséget, amit nem mondtam és amit bele akarsz beszélni a hasamba!
Én meg azt köszönöm, hogy soha nem (2022-ben sem) süllyedtem odáig, hogy az mszp-re vagy a dk-ra szavazzak. Kétszeres kudarc lett volna: Orbán is a nyakamon maradt és a tükörbe se tudtam volna nézni utána.
2026-ban már tök mindegy volt, hogy mit hittek a dk-sok. Épphogy megugrották az 1%-os párttámogatási küszöböt. Utoljára.
badsector1
badsector1 szombat, 19:23
"tása érdekében köttetett-mondta Magyar Péter.Ezután kijelentette Mészárosékra utalva, hogy „szeretném, ha tudnák, a magyar büntetőjog szabálya szerint enyhítő körülmény, ha visszafizetik a kárt”, a Magyar Államkincstárnak lehet „visszacsengetni a 100, vagy ezermilliárdokat.” Ezután azt üzente a NER-oligarcháinak, hogyHIRDETÉSNem mindegy, hogy valaki életfogytigtlant, vagy 5 évet kap.Azt is üzente Mészároséknak, hogy ne merészeljék „akadályozni az autópályáink átvételét”, és „igyekezzenek együttműködni a magyar állammal.” Magyar Péter szerint a „magyar állam még itt lesz amikor a Mészáros-csoport sehol nem lesz.”Magyar Péter ma már üzent Várkonyi Andreának: az autópálya-koncesszióról azt mondta, hogy a 23 ezer milliárd forintot így kell elképzelni:
  • Ha egymás mellé tennénk hosszában a 20 ezer forintos címleteket, akkor az 177.100 km hosszú lenne. Az Egyenlítő mentén 4,4-szer kerülné meg a Földet.
  • Ha 20 ezer forintos címletekben egymásra tennénk őket, akkor kb. 138 km magas oszlopot kapnánk. Ez 15-ször magasabb lenne, mint a Mount Everest.
  • Ha mindennap 1 millió forintot költene belőle, akkor 63 ezer évig tartana ki a pénz.
  • 23 ezermilliárd forintból körülbelül 3,2 millió honfitársunk tudna alsó kategóriás autót venni.
  • 80 millió forintos lakásból 287.500 darabot lehetne venni ennyi pénzből."

Üzenem sehmenczer feleségének, szóljon már a papinak, hogy a felcsúti dakota ló megdöglött. :))
badsector1
badsector1 szombat, 19:08
Előzmény: #8259  Dehogynincs
Ebben csak a dksok hittek, de azért az esélyt megadtam orbán bukásának a szavazatommal, mint ahogy te is elmentel szavazni.
badsector1
badsector1 szombat, 18:59
Előzmény: #8258  Dehogynincs
Ez a laposföld és fideszhívős agymenés kezd egyre kínosabb lenni, mi lenne ha ezt a nagyszerű elméletedet megosztanád kubatovval, a fradi játékosainak felesleges hétkózben edzeni, gyakoroljanak hétvégen az nb1 bajnokságban. :))

Köszönöm Magyar Péterem, hogy nem vagyok még kiábrándult fideszhívő sem.
R00
R00 szombat, 18:04
Előzmény: #8261  Wings
Köszönjük Colop Gyurcsi,

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek