Szerintem komoly bajok lehetnek azoknál akik erre a beteg elmére szavaztak. Az emberen látszott, hogy beteg, ahogy a családjával bánt, ahogy bárkivel bánt, ahogyan bármire reagált az egész emberből áradt a gyűlölet és a bosszú és az inkompetencia. Az egész hátterét kitették, mindent is, a felesége elmondta, hogy milyen volt vele, bef.sva telefont dobált a vízbe, drogozott, gyógyszerezett, nem tudom felsorolni mekkora egy legalja köpedék ember, akit nemhogy a munkatársamnak de az ország elsőszámú vezetőjének nagyon nem kívánnák, mert egy ilyen ember teljesen labilis és vele együtt az életem is változhat. Hát a hozzádhasonlók megszavazták, mert minden jobb mint ami volt vagy Orbánnál. "Nem ezt a lovat akartuk" annak örülök, hogy akik megszavazták is ahogy telik az idő érezni fogják a hatásukat, az irigységük ami hajtotta őket at fog csapni önsajnálattá, mert végre a kiszámíthatóságot felváltotta kemény 5 hónap alatt a kiszámíthatatlanság és a bizonytalanság. Ki kell várni?! Ezt nem kell kivárni, mert össze fog dőlni az ember pedig kattan be egyre jobban. Teljesen alkalmatlan bármilyen vezetői pozira, de az a baj, hogy az ország a kiszámíthatóságban hozta a mintát és a népünk nagy része ugyanilyen hitványsággá változott. Szörnyű ébredés lesz. Olyan mint a covid oltás: világ átverése, aztán akik megakarták égetni azokat akik nem oltakoztak, most meg már 6 év után tagadják. :D Száradjatok. Ősbűnt követtek el azok akik erre a brigádra adták le a voksukat, elég megnézni mai képviselő felszólalásokat. Száradjatok.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!