Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Wings
Wings szombat, 15:27
Előzmény: #8259  Dehogynincs
Amig tudta gyurcsányit használni az orbán addig győztek-most magyar péter használja orbánt ugy mint gyurcsányt orbán.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:44
Előzmény: #8257  badsector1
Náluk csak az volt nagyobb marha, aki azzal számolt, hogy Gyurcsánnyal el lehet zavarni Orbánt.
A mihamó bejutása bizonyítja, hogy a "seorbánsegyurcsány" stratégia vonzó és be lehet vele jutni a parlamentbe.
Te úgy vagy antifasiszta, hogy elvárod, hogy a nácikra finnyások fogják be az orrukat és ne törődjenek az összefogásba bevett lenácizott jobbikkal. Én úgy vagyok antikommunista, hogy következetesen nem kérek gyurcsányékból és 2010-ben el is zavartuk őket talán örökre, de legalább két évtizedre.
A jobbik, az lmp és a momentum úgy lett öngyilkos, hogy összefogott az mszp-vel és a dk-val.
Most nincs olyan párt a parlamentben, amelyik baloldalinak vagy liberálisnak tartaná magát.
A baloldalisághoz még leginkább az ellenzékbe szorult fidesz áll a legközelebb. Gyakorlatban mindig az emberekre hivatkozott, amikor csak egy szűk réteg hatalmáról volt szó.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:30
Előzmény: #8256  badsector1
Tényleg kiváló gyakorlat volt. Meg is indokolta, bár hiszem, hogy a névtelenül nyilatkozó a környezetembe tartozna.
Másképp úgy lehet gyakorolni a karhatalmi harcászatot, hogy a laktanyudvaron a rendőrök egyik fele, tömeget játszik, a másik fele pedig oszlatósat.
A szándékosság is valószínű. 
- Szinte minden rendőr jelen volt -- vidéken alig maradt rendőr.
- Minden eszköz ott volt a helyszín közelében: vízágyú, lovascsapat, könnygáz, fegyver, gumilövedék, ...
badsector1
badsector1 szombat, 12:00
Előzmény: #8254  Dehogynincs
Az is nagy marha volt aki meg sem próbálta orbánt elzavarni, akár fideszhívő volt, akar megvilágosodott volt fideszhívő volt. :))
badsector1
badsector1 szombat, 11:58
Nehéz eset lehetsz a környzetedben, nem kell minden félremagyarázni mikor nincs igazad, szoval az ezt szót a "kiváló gyakorlat volt" faszsßgra irtam.
Shortelek szombat, 11:44

"Jó nagy marha volt, aki 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban és 2022-ben azt hitte, hogy Gyurcsánnyal nyerni lehet."
Valóban jó nagy marhaság volt, hogy orbán még 22 után négy évig uralkodhatott.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 11:06
Előzmény: #8251  badsector1
Ha az "ez" a karhatalmi harcászatot jelenti, akkor tényleg baromság volt parancsot adni rá.
Jó nagy marha volt, aki 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban és 2022-ben azt hitte, hogy Gyurcsánnyal nyerni lehet. Még a feles vereségek sem jöttek össze, bár egyszer az időköziken sikerült egy rövid időre lebontani a kétharmadot.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 10:56
Előzmény: #8252  badsector1
A fideszes én a magánnyugdíjpénztárak kifosztása óta meghalt. mszp-s, dk-s énem meg soha nem volt.  A polgári Magyarország gondolata nekem mindig is tetszett, de lehet, hogy én mást értek rajta, mint a politikusok.
badsector1
badsector1 szombat, 08:38
Előzmény: #8247  Dehogynincs
A fideszes éned is 2/3-dal veszített 2026ban.:))
badsector1
badsector1 szombat, 08:36
Előzmény: #8249  Dehogynincs
Jo nagy marha volt aki ezt a baromságot kitalàlta.
badsector1
badsector1 szombat, 08:29
Előzmény: #8248  Dehogynincs
Ez a névadas csak a proli fideszhivők szórakozasa volt, gőzkiengedésre volt jó.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 07:38
Előzmény: #8245  badsector1
Karhatalmi harcászat zajlott Budapest utcáin
https://index.hu/belfold/karhat5627/
"kiváló gyakorlat volt karhatalmi harcászat tárgykörében. ... mert volt valódi tömeg, nem kellett gyakorlóteret bérelni, berendezni, mert volt az utca, aztán mi majd kifizetjük az árát. A puskák és a gránátvetők kezelői életükben nem lövöldözhettek ennyit szabadon, és ahogy elnéztem minden kontroll nélkül. Kicsit hasonlított arra, amikor sebzett róka van a területen, de a vadász nem lövi le, hanem inkább ráereszti a kutyát, hogy gyakorolja egy kicsit a harcot, szerezzen sebeket és győzzön, mert ez mind használ neki."
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 07:10
Előzmény: #8245  badsector1
Ezt te is tudtad, Gyurcsány is tudta -- de milliónyi választó nem tudta.
Te is tudtad, Gyurcsány is tudta, hogy nem fog számítani, ha Gyurcsányt elkúrónak és szemkilövőnek fogják nevezni és tartani ettől kezdve mindegyik kampányban -- de millióknak számított.  
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 07:03
Előzmény: #8246  Shortelek
Kétharmaddal veszítettél?
Minek lőtted ki a szemét!
(nem én mondtam, de én felejtettem el az idézőjelet)
Shortelek szombat, 05:08
Előzmény: #8244  Dehogynincs
"Kilőtték a szemét? Minek ment oda!"
Így van, ezt jól mondtad, aki korpa közé keveredik azt felzabálják a disznók.
badsector1
badsector1 péntek, 21:48
Előzmény: #8244  Dehogynincs
a vízágyúk, könnygáz, lovasroham, gumilövedék, szemkilövés, .. miatt sem sem felelős a miniszterelnök
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 21:34
Előzmény: #8243  badsector1
Azért tényleg nem felelős, hogy én a rendőrsorfal közepén viperáztam volna, de itt karhatalmi harcászat folyt: vízágyúk, könnygáz, lovasroham, gumilövedék, szemkilövés, ...
A szemkilövő rendőrt egyébként fölmentették. A parancsnoka ellen talán nem is emeltek vádat.
Kilőtték a szemét? Minek ment oda!
https://index.hu/video/2016/10/22/2006_oktober_23_osszefoglalo_oszod_gyurcsany_tuntetes/
https://index.indavideo.hu/video/2006_oktober_23_osszefoglalo_oszod_gyurcsany_tuntetes
badsector1
badsector1 péntek, 21:02
Előzmény: #8242  Dehogynincs
az egészségügyet is a kormány irányítja és mégsem a miniszterelnök a felelős minden egyes orvosi műhibáért.
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 19:30
Előzmény: #8241  badsector1
Laposföld?
Rendvédelmi szervek és a bűntetésvégrehajtás
https://2010-2014.kormany.hu/hu/mo/rendvedelem/rendvedelmi-szervek-es-a-buntt
Ki irányítja a rendőrséget?
A kormány a belügyminiszteren keresztül irányítja a rendőrséget. A belügyminiszter szabályozza a rendőrség tevékenységét, ellenőrzi és felügyeli a testület működését. Javaslatot tesz az országos rendőrfőkapitány személyére, akit a miniszterelnök nevez ki és ment fel.
...
Valóban nem nevesítik a mindenkori kormányfőt. Ám akkor Gyurcsány volt a kormányfő és Petrétei József a belügyminiszter.
Petrétei: Fogalmam sem volt, mit kell tenni
https://index.hu/belfold/2013/11/05/petretei_fogalmam_sem_volt_mit_kell_tenni/
https://budapestcity.org/tortenelem/2006-tuntetesek/index.html
badsector1
badsector1 péntek, 17:39
Előzmény: #8240  Dehogynincs
Ez màr a laposföldhívést surolja, a rendőrség nem gyurcsany alá tartozik, hanem a  rendőrfőkapitány alá,  az utcai erőszakot orbán náci provokátorai robbantották ki, akik pontosan tudták magukról, hogy a rendőrök nem fogják tudni őket békés eszközökkel megállitani, és a  palesztin terorista módszert alkalmazva, békés fideszhivők tömegéből támadták a rendőröket.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek