Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Heisenberg
Heisenberg csütörtök, 09:13
Előzmény: #8195  Dehogynincs
Szerintem az MNYP - k magánosítás a nem 2010- ben történt, hanem 2012- ben.
A pénztartagok az állam altal jól meg voltak vezetve. Pl. egyéni számla létrehozása, örökölhetés, a maradók kizárasa a teljes nyugdíjrendszerből stb. 
Legtöbben olyanok maradtak, akik szélső ellenzekiek voltak, mondjuk így, hogy dacból és nem pénzügyi tudatosságból. Ők már akkor se hitték el egyetlen szavát sem ennek a bagázsnak.
Shortelek csütörtök, 09:11
Előzmény: #8198  Dehogynincs
Már 22- ben elzavarhattuk volna orbánt ha nem lettetek volna gyurcsi fóbiások, szerintem az fontosabb lett volna.
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 09:08
Előzmény: #8194  badsector1
Ez már közelebb jár az én elképzelésemhez. De a focihuligánok távoltartási szempontból jó helyen voltak a Kossuth téren. Zseninek kell lenni ahhoz, hogy valaki ellenzékből a kormány alá tartozó rendőrséggel belekergesse őket a Deák téri nagygyűlésbe.
Általánosítok. A rendszerváltás óta kénytelen voltam beletörődni abba, amit a bölcs választók a nyakamra szavaztak és kétszer (2010-ben és 2026-ban) a saját nyakamra szavaztam. Bár most még látok valami reményt a jó (jobb) kormányzásra.
A manyupnál akkor tudok jó döntést hozni, ha
- tudom mekkora pénztári vagyonom van (tudtam)
- előre tudom mire számíthatok az állami és a tőkefedezeti rendszertől (az államit fenntarthatatlannak (erősen csökkenő szolgáltatásúnak) tartottam és tartom)
- előre tudom, meddig élek
Nem tudom, hogy jobban jártam-e, de ez elvi kérdés is. Polgár akarok lenni és nem alattvaló. Demokrata akarok lenni, aki nem fél (Bíbó).
Shortelek csütörtök, 09:07
Előzmény: #8193  bigyula
Ez így van, már akkor kimutatta, hogy milyen nagy maffiozó,  ugye" ne mi nyerjük a legtõbbet,  majd a jogászok elintézik oszt jónapot"k mégis sokan bedôltek neki a 10- es válasxtáson. Persze volt harcászkodás, de volt randalirozás is, és volt hogy a fideszes seggfejek ne menjenek a randalirozók irányába, nem tartották be, úgy jártak.
badsector1
badsector1 csütörtök, 09:00
Előzmény: #8195  Dehogynincs
Orbán diktatúràban te is alattvaló voltál, bár ahogy elnézem,  hősiesen ellenálló partizánként gondolsz magadra. :))
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 08:55
Előzmény: #8192  bigyula
Ezt a tényt egyáltalán nem vitatom és magyarázom azzal, hogy 2010 végén volt egy népszavazás, ahol 3 millió pénztártag szavazott a pénzével -- a háromezermilliárd forintos pánztári vagyonával.
Ez az 3 millió a 4.5 millió aktív kétharmada. A választáson 5.1 millióan szavaztunk listára. A 3 millió a megjelent szavazók majdnem 60%-a.
Ebből a 3 millióból 2.9 millió azt választotta, hogy nem polgár, hanem alattvaló lesz. Piacgazdaság helyett  gondoskodó államot akar. Megkapta.
Orbán a 2002-es bukása után látta, hogy nekünk Kádár kell (Tölgyessy). Megkaptuk.
badsector1
badsector1 csütörtök, 08:30
Előzmény: #8190  Dehogynincs
A rendőrök alkalmatlanok voltak orbán által szervezett náci csőcselék megfékezésere, ezért lett ebből a provokacióból orbannak 2/3-os siker, szerintem ő sem gondolta, hogy olyan jól sikerül a provokáció, hogy szemkilövéssel lesz megtolva a  fidesz győzelme 2010ben.
Manyuplopásba te is kènytelen voltàl beletörődni, csak máshogy, a manyupszámlára te sem tudtál tovább fizetni, az sem biztos, hogy jobban jártal, hogy lemondtàl  a nyugdíjad 25 %-áról.
bigyula csütörtök, 08:29
Előzmény: #8192  bigyula
A 98-02 közötti viselkedésük, módszereik már eléggé árulkodóak voltak. ("egész pályás letámadás")
bigyula csütörtök, 08:27
Előzmény: #8188  Dehogynincs
"Nem hiszem el."
.
Azt hiszel, amit akarsz. Viszont az elmúlt 16 évben amire akarták, arra rárakták a mocskos mancsukat. Ez tény.
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 07:15
Előzmény: #8189  badsector1
Nem tudom, milyen csőcselék volt, de nem lepne meg, ha valaki szervezte őket.
A tévéközvetítésből úgy tűnt, hogy a rendőrök szándékosan kergették őket a Kossuth tértől a Deák térig.
Az m1 tudósítói is ezt mondták az akkori hatalom csatornáján.
Azt te érted, hogy a rendőrökkel miért nincs bajod? Csőcselék mindig van. Éppen azért vannak a rendőrök, hogy föllépjenek a rendbontók ellen.
Azt már a nyugdíjpénztárak kifosztásánál megállapítottuk, hogy én nyilatkoztam, te pedig beletörődtél. 
Ugyanaz a kifosztás volt, de mást tartottunk fontosnak, mást mérlegeltünk a döntésnél.
A 2010-es választás is ilyen volt. Nem csak egy listavezető volt a szavazólapon és nem csak egy pártra lehetett szavazni. Más eredmény jött ki, mint mikor a diktatúrában csak a népfront egy szem jelöltje közül választhattunk. Akkor én úgy választottam, hogy bementem a szavazófülkébe és kihúztam az egy szem jelöltet. Már akkor is más szempontokat vettem figyelembe, mint a szavazók 99.99 százaléka. Emlékeim szerint akkoriban nem voltak sorok a szavazóhelyiségek előtt, de a kocsmák zárva voltak. Még az 5548. számú italbolt is, amit a környékbeliek csak Zöld Takonynak hívtak. Nincsenek adatok arról, hogy mekkora volt akkoriban a részvétel. Lehet, hogy a 20%-ot sem érte el. A pártpropaganda csak a 99.99 százalékos eredménnyel büszkélkedett.
badsector1
badsector1 szerda, 23:24
Előzmény: #8185  Dehogynincs
Azt nem értem, hogy a náci csőcselékkel miért nincs bajod, ők robbantották ki az erőszakot.
A rendőrségnek védenie kellett volna a rendet, de nem sikerült nekik, nem lehet minden fideszhívő mellé egy rendőrt állítani miutan a nácikok elvegyültek köztük, de lehet, hogy neked lettek volna jó ötleteid.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 20:53
Előzmény: #8187  bigyula
Nem hiszem el.
Amikor látták (csodálkoztak azon), milyen kevesen nyilatkoztunk, akkor még szigorítottak is a kifosztáson.
Végleg elvették azokat a magánpénztári járulékbefizetéseket, amiket eredetileg csak kölcsön akartak venni.
70%-os tagdíjbefizetési arány eléréséhez kötötték a pénztár fennmaradását.
bigyula szerda, 20:39
Előzmény: #8185  Dehogynincs
"A magánnyugdíjpénztárak kifosztásából sem lett volna semmi, ha a pénztártagok elmennek nyilatkozni."
.
Hidd el, hogy újra kitaláltak volna valamit. Én pl. ezért nem nyilatkoztam. Azon később csodálkoztam, hogy a maradókat nem darálták be  (volt rá terv), de valószínűleg így jobb volt a kép, és el lehetett mondani, hogy volt valós választási lehetőség.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 20:37
Előzmény: #8178  Angelo
Azonnali hatállyal kirúgják a Hír TV-től Palányi Nórát
https://telex.hu/belfold/2026/09/16/palanyi-nora-hirtv-palaver-magyar-peter-kiiktatasa
Azonnali hatállyal kirúgja a Mediaworks Palányi Nóra műsorvezetőt, amiért a Hír TV Paláver című műsorának keddi adásában nem szakította félbe azt a betelefonálót, aki Magyar Péter meggyilkolására buzdította a hallgatókat. ...
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 20:35
Előzmény: #8184  badsector1
Ilyeneket én is tudok mondani.
A magánnyugdíjpénztárak kifosztásából sem lett volna semmi, ha a pénztártagok elmennek nyilatkozni.
De a te mondatodat is elmondtam más szavakkal #8160:
A kormány alá tartozó rendőrségnek akkor is védenie kell a gyülekezési jogukat gyakorlókat, ha alkatlmatlan helyszínre adták ki az engedélyt és erre figyelmeztették is a fideszt.
badsector1
badsector1 szerda, 18:16
Előzmény: #8175  Dehogynincs
Gyurcsany nyilvan szarházi, de a 2006os utcai erőszakból nem lett volna semmi, ha orbán szarházi által a fideszhívö tömegbe küldöt nácikok, terrorista módon, nem a békés tömegböl támadják a rendőröket.
R00
R00 szerda, 17:36
„A vereség mértéke és az újonnan előjövő ügyek miatt Orbán egyre szűkülő magra számíthat” – fogalmazott Zárug Péter Farkas a Kossuth Rádió hétfő reggeli adásában, a Felkelőben, ahol Benyó Rita kérdezte. A konzervatív politológus az egykori kormánymédiumban tett interjújában a Fidesz vereség utáni helyzetét értékelte.Zárug Péter Farkas szerint a Fidesz saját hibáival való szembenézése, önreflekciója nemhogy nem volt eredményes, de valójában igazán el sem kezdődött. Hozzátette, a párton belül folyhatnak elemzések, fejtegetések, de a hivatalos kommunikációban csak külső tényezőknek tulajdonítják a történelmi vereséget

.Zárug szerint Orbán a meghirdetett „támadó” stratégiával a Fidesz tábornak üzen, de a valódi megújuláshoz ez kevés. A harci üzemmód nem mutatkozik meg a gyakorlatban, az országgyűlésben a fideszes képviselők gyakran „köpni-nyelni nem tudnak” Magyar Péter felszólalásai után – fogalmazott a politológus.

Szerinte a Fidesz „nem cselekvő”-üzemmódba helyezkedett, olyan Tisza-hibára várva, ami újra kiskaput nyitna nekik a visszatérésre, Zárug szerint ugyanis önmagában a párt 16 éven át tartó relevanciája nem lesz ehhez elegendő. Orbán Viktor saját magára öltött támadó szerepéről az elemző elmondta, az leginkább akkor volt érezhető

„Orbán elvesztette a súlyát, a figyelem centrumjellegét” – fogalmazott a volt miniszterelnök szerepével kapcsolatban, akiről azonban azt is elmondta, hogy jelenleg nincs alternatívája a Fideszen belül. Zárug kifejtette, a megújulást továbbra is Orbán diktálja, ez viszont csak saját pozíciójának megerősítésére elég, a tábor rohamosan csökken. A Navracsics Tibor által alapított Polgári Demokraták mozgalmat pedig úgy értékelte, „igyekeznek begyűjteni azokat, akik ennek bedőlnek”.
Angelo szerda, 15:31
Előzmény: #8181  Dehogynincs

Őszintén sajnálom. 
Mármint azt, hogy ilyen súlyos állapotba került. Ezt tényleg komolyan kellene venni a saját érdekében.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 15:00
Előzmény: #8178  Angelo
Itt egy másik fenyegetés, amit komolyan kell venni. Ha komolyan kellett volna venni, akkor nem terjesztették volna.
Bohár Dániel (!) - Riporter (?)
Miután a családját is megfenyegették Orbán Viktor felhívta a lányait.
https://www.facebook.com/boharariporter/videos/miut%C3%A1n-a-csal%C3%A1dj%C3%A1t-is-megfenyegett%C3%A9k-orb%C3%A1n-viktor-felh%C3%ADvta-a-l%C3%A1nyait/808429481651506/

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek