na mesélj! mik az eredmények? netán a lopások? lölö(ov)1700mrd, mato650mrd, tibipista300mrd! (szijj, garancsi, jászai, rogán, lázár?) 20 évvel ezelött feri 4 mrd-ján rugozott a jobboldal, most ezerszeres vagy még több a korrupciós lopás! vagy hogy a közmédiában 4 évente 5 percet adnak az ellenzéknek? abban a közmédiában ami egyébkén közpénzből a fidesz propagandát harsogja? ügyészség, biróságok függetlensége hova lett? alkotmány alaptörvénnyé silányítása, megcsorbítása?
Hosszú lenne felsorolni az eredményeket, van mire büszkének lenni, igaz sok még a tenni való. A megkeseredett, magukra hagyott, külföldön dolgozó gyerekekkel, unokákkal ritkán találkozó nyugdíjasokat megértem, ha változást szeretnének, de nem minden a pénz sem, - és félő, hogy csak rosszabb lesz, ha feladják ezért a biztonságukat is.
jah, .... tényleg elképesztő! ellopott egy országnyi pénzt és páros lábbal tapossa a demokráciát! azt a demokráciát amit nagy nehezen hozott létre az ország 1990-ota!
„Adj esélyt magadnak! Április 12-e sorsdöntő dátum. Arról fogsz dönteni, hogy Európához akarsz-e tartozni vagy az oroszokhoz. A fiatalok jövője a tét, ezért menjünk el mindannyian szavazni! Derüljön ki végre a többség akarata. Ne maradj közömbös! Ezt a videót oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel”– mondja Facebook-videójában Wáberer György, aki 2023 februárjáig az Orbán-kormány alatt volt a Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztos
A Fidesznek van rendszere: autokrácia, propaganda, karaktergyilkosság, a választók megtévesztésével választás nyerése, lopás. Na és el ne felejtsem: "folytatjuk..." mármint a fentieket folytatja a Fidesz.
PETINEK ELGURULT A GYÓGYSZERE! Magyar Péter szerint az oroszok küldték ide az Amerikai alelnököt, hogy befolyásolják a választás! Van gond a toronyban…IDIÓTA!
Nekem volt egy mondásom fiatal korom óta: mindig csak 1 Ft-al legyen több mint amennyire szükségem van! Ez megvédett mindentől. Nem érdekelt másoknak mennyi van, sosem voltam írigy, - de igen, ha valaki jól beszélt nyelveket csak erre irígykedtem, o)) - így jól elvoltam. A szolidaritás meg belém ivódott gyerekkorom óta ezért nem bírom ezt a lepra aljas mocsadék mindenen és mindenkin átgázoló fideszt, a szolidaritást kiírtották az alaptűrvényből. nyugdíjtv-ből, és mindenhonnan ahol lényeges szerepe lenne.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!