Oké! Reggel akkor azért mérted colostokkal a térerőt! Tiszás /KOMMUNISTA/megszorítások helyett béremelés. Januártól a minimálbért 11%-kal, a garantált bérminimumot pedig 7%-kal emeljük!
Látom, neked is teljesen elmentek otthonról :-)) Félelmedben ordítasz? Régebben a kocsmapultnál értelmeztétek a világot, most már van internet, legalább mindenki megbizonyosodhat az elért értelmi szintről... (Egy biztos: az internetet se, de még a bádogvödröt se ti találtátok fel :-)))
? . Mi a "ködösítés"? Én annó úgy tanultam, hogy minden termékeket és szolgáltatásokat előállító/értékesítő cég vagy közvetlenül a fogyasztóknak (zembereknek) értékesít, vagy más cégeknek, akik szintén a fogyasztóknak (a zembereknek) termelnek/értékesítenek. Azaz, a cégekl minden bevétele, amiből adót fizetnek a zemberektől van. Te máshogy tudod?
No figyelj!Magyarországon jelenleg 1976 fő tiszás/rendszerváltó/ van.BALOLDALI KOMMUNISTA értelmiségi döntésére létre hozták a tisza szigeteket !Világ proletárjai egyesüljetek jelszóval. Így létre jött Kommunista Szövetség!A Tisza egy magyarországi folyó,aminek nevét elrabolták.
teljesen mások az okok, csupán a végkövetkeztetés egyezik a muslimok tömeges bevándorlása esetén te a keresztény vallást félted, én pedig a demokráciát féltem! az mondjuk érthetetlen h miért kell a vallásokkal kivételezni, és az elfogadott europai demokratikus szabályok fölé helyezni vallási (muslim) szokásokat! mondjuk ha felvenném a maja vallást, akkor gyerekeket tehetnék az áldozati oltárra? (ezt jól körülírja R. Dawkins - Isteni téveszme c. könyve)
mitől lenne baloldali a tisza? amugy a baloldali nem azt jelenti h kommunista, mintahogy ezt a fideszesek szeretnék összemosni! hasonlóan a mostani neoliberális irányzatot a klasszik liberalizmussal! . de szvsz pár kérdést tisztázni kellene MP-nek, mert MZP utjára kerülhet -migráns kérdéshez a hozzáállás, kerités marad vagy nem -melegek, gender ... stb kérdés -ukrán-orosz háboru -ukrajna eu tagsága, nato tagsága
Az igazság az, hogy nincs is baloldal nálunk, vagy pedig a baloldal teljesen megkergült. Ugyanis, én megértem, hogy a fidesz szinte minden olyan intézkedést meghozott, amely megkönnyíti az emberek életét (ezeket általában a baloldal szokta zászlajára tűzni), ám lennének olyan, a társadalmat valósan érintő problémák, amelyeket egy egészséges baloldal képviselhetne. Ehelyett mit tesz? Egyedül a fajtalankodást tűzi zászlajára. . Egy baloldali párt harcolhatna például a családi pótlék emeléséért (a fidesz ehelyett szja-kedvezményt ad, mert a munkát támogatja), lakhatás megkönnyítéséért (pl. bérlakások építése), de a jelenlegi (kivétel fidesz, mihazánk) pártokat nem érdeklik az emberek, őket vagy az Orbán-gyűlölet hajtja, vagy a fajtalankodásért való harc.
2010-ben eldöntöttük SOHA TÖBBÉ BALOLDAL.Törődjetek bele a sorsotokba!A SELEJTEK LÁZADÁSA ZÁTONYRA FUTOTT!BÉKE,NYUGALOM,MUNKA,BIZTONSÁG,és KISZÁMÍTHATÓSÁG!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!