Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GMerci 2026. 01. 29. 00:25
Csak én nem látom a részteljesült megbízásaimból származó ügyleteket a tranzakciók menüpontban? Több olyan megbízásom van, aminek egy része már meglett és elszámolódott. A portfolióban látom, de a tranzakciók közt nyoma sincs. Annyira amatőrök, hogy ezt kifelejtették?
Yoakedvem 2026. 01. 28. 20:23
Mikor lesz már érdemben vmi fejlesztés? Mindig csak ígérgetnek és hitegetnek e-mailben. Nagyon unom!!!
TrendMan 2026. 01. 27. 16:15
Előzmény: #1797  ALF1227
Nem biztos, hogy működik, de próbálj meg rákeresni erre a 'termékre' a piactéren és onnan behívni.
Nekem ez már működött, onnan 'megmutatta' azt a darabszámot, amit a portfólió alatt nem láttam.
Csak egy tipp.
ALF1227 2026. 01. 25. 17:22
Hónapok óta nem tudok kereskedni a Graphisoftommal, üzenet: jelenleg nem rendelkezel ezzel a termékkel. Pedig de. Több bejelentésre is csak annyi válasz, hogy megkezdtük panasza kivizsgálását.
ALF1227 2026. 01. 25. 17:18
A Btk.-ból jutott eszembe  ..mást tévedésbe ejt,tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el .....
keeper 2026. 01. 24. 17:28
Az OTP-nél már az alap funkciók sem működnek:
"Jelenleg nincsenek megvásárolható állampapírok Kérjük, térj vissza később"
Nagyon köszi.....mondjuk nem mintha vettem volna tőlük, de azért...
Devizaszámláról még mindig küldik a papír alapú kimutatást, annak ellenére, hogy mind az internetbanki felületen le van tiltva, mind pedig az ügyintéző is megcsinálta már a tiltást a biztonság kedvéért (elektronikusra)....
Majd nézzétek meg az SMS tételeket is a one-vodafone hálózatából 1 Ft-tal olcsóbb az sms, mint a one-digi-ből.... közben mind a kettő ugyan arról a hálózatról működik. Kriminális ami zajlik.
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 10:26
2 hónapja voltam bent fiókban
Szegény ügyinêző hölgytöl kêrdezgettem, de nem volt kêpben.
Nem veszekedtem vele, ő nem tehet erről.
Itt lehet egy nagyon okos, nyilvan nem az, sőt.. Aki jóez! Eladsz veszel jóez.😂
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 10:24
De irtam mar, direkt van ez!!!!!!
Ők tudjak miert..
Egy barom sincs az otp nel aki hasznalta volna a direktet, na hagyjuk mar…
Itt ugy basznam ki mint macskat szarni az egesz single akarmi fejlesztoket….. 
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 10:22
Előzmény: #1789  mcbull
En mar irtam nekik szô szerint kalap szar ez a single…
Lesz javitva turelem
2 honapja a szar megszaradt, elment sokunknal a turelem
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 10:21
Előzmény: #1790  Shaun
Nem keves manillát kell atraknom nekem se az Erstehez
Csak meghallottam mennyi a transfer, inkabb eladok es quick..
De ha eladok es nincs penz? Ez mi….
Csak bebipulok.
Regivel olyan szepen elkereskedtem, napizgattam certizgettem stb..
Most alig lepek be mert a lufiktôl azonal hányok… es a tobbirol ne beszeljunk
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 10:18
Előzmény: #1789  mcbull
En ha bepipulok, akkor megy az osztas, csend van…
mcbull 2026. 01. 24. 10:03
Előzmény: #1788  Shaun
 :), tàrgyilagos! Az a baj,hogy nem érzik a súlyát! Nagyon fut a szekér!
Shaun
Shaun 2026. 01. 24. 08:18
Nekem mar 2 hónapja nem tetszett az, irta valaki t+2 nap mire újra tud venni, mikor elad?
Mi a fasz ez a marhaság? Eddig eladtam vettem azonal mast ha akartam.
Vêrlázitó kezd lenni az egész amit megcsinâlnak az emberekkel.
Most meg eltunik a sajat penzunk? Majd jóvâirjuk?
Ird jôvâ baszd szajba a kurva anyad, en meg felszamolok kezelesit meg kesedelmet meg kamatot, meg kurva anyad adót.
2 honapja semmi nem tortent, nem is fog.. tisztan latszik.
Toka 2026. 01. 23. 22:51
Más is rossz lehet...nejemnek tegnap jott az uj bankartyaja...vettem le 100e-ret rola tegnap hogy aktivaljam az ujat, a régit szetvagtam tegnap.Na most rendeltem a Temu-rol par cuccot, elmentve a telefonomon nem az enyem volt hanem a nejeme, de a régi kártyája....ezt elfelejtettem.Am a tranzakcio siman lement, le is vontak a szamlajárol, pedig a kartyaadatok a regi kártyáé voltak.
chuck_norris
chuck_norris 2026. 01. 23. 22:40
Mindenkit arra szeretnék bíztatni, hogy ellenőrizzen mindent, semmit sem lehet innentől elhinni az OTP-nek.
Méghogy banki csalások!
A bank a legnagyobb csaló! És azt mondják hogy technikai hiba. Ez nem technikai hiba, ez egy rosszul elkönyvelt tranzakció, amit ők nem vesznek észre csak akkor foglalkoznak vele, amikor jelezzük nekik.
És az árfolyama meg az egekben!
Évek óta figyelem mekkora tróger egy cég és nem merek venni, most viszont mindent megteszek, hogy fájjon nekik.
chuck_norris
chuck_norris 2026. 01. 23. 22:36
Előzmény: #1776  Donqatto
Ersténél sem látom, nem tudom mi van.
chuck_norris
chuck_norris 2026. 01. 23. 22:35
Előzmény: #1782  mcbull
Pontosan, azonnal beléjük kell szállni! Panaszt is tettem kártérítési igénnyel. A tranzakciós díjat minimum visszakérem és megnézem milyen jogi lehetőségeim vannak valami fogyasztóvédelemnél.
Nekem 2 misi felett tűnt el.
chuck_norris
chuck_norris 2026. 01. 23. 22:33
Előzmény: #1778  niobeta
Nekem is ez volt hétfőn. 2 órával ezelőtt írták jóvá a számlán.
Az elmúlt 25 évben ilyen még nem fordult velem elő. Nem merek venni, ami van, azt pedig piacin fogom valszeg eladni, de előbb várom, hogy javuljon a rendszerük.
Megyek én is szép lassan az erstehez, ez egy nagy vicc!
Még kíváncsi leszek mit találnak ki magyarázatnak?
Informatikus vagyok és nagyjából sejtem mi lehet a probléma és nem egyszerű megoldani.
Túl sok tranzakciót csinálnak és egyidejűleg könyvelnek többet és az egyik felülcsapta a másikat így a másikat nem lehet látni, legalábbis a jelek erősen erre utalnak. Hogy ez 2026-ban egy ekkora banknál előfordul az mindennek a legalja.
mcbull 2026. 01. 23. 20:47
Előzmény: #1778  niobeta
Nem hagytam volna magam lerázni!
Készítek képernyő fotót mindenről! Nem veszed észre és eltűnik a pénzed? 
PeterS 2026. 01. 23. 20:11
Előzmény: #1775  mrranger
Egy rövid ideig mérgelődtem, ez a kényszerű bevezetéstől tartott kb. december elejéig, aztán nyitottam az Ersténél egy értékpapírszámlát. A '26-os TBSZ-t már csak dafke az Ersténél nyitottam, gondolom nem nagy érvágás az OTP-nek, de akkor is. Így Erste-háttérrel részben már nem függök az OTP-s csodafelülettől, az ottmaradt TBSZ-eken történő nem túl intezív forgalmam így kezelhetőnek tűnik.
Aztán majd ha lesz egy kis időm, akkor majd átgondolom, hogy mit transzferálok át. Akinek napi dolga van ezzel a csodával, az szerintem jobb ha cuccol máshová, szerintem két hónapnyi csodavárás elégséges türelem a váltás előtt.

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek