Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
bal oldalt: főoldal piactér portfolio továbbiak továbbiakon belül kedvencek megbízások tranzakciók... ennyi.. Belementem mindenbe is már ha ott lenne megtalálnám, annyira sötét csak nem vagyok :)
Készletpárosítás beállításra látok fejlesztést a Beállítások felületen. Sajnos általános beállításnak tűnik, nem egyedi tranzakciókra vonatkozónak és még nem is aktív. Befektetési alap jegyet miért nem lehet kereskedni? "Egyes megbízási lehetőségek nem elérhetőek számodra" ???
"Hiszünk benne, hogy az új OTP InternetBank és SingleMarket méltó utódja lesz a régi OTPdirekt és OTPdirekt Brókernek, és a kor követelményeinek megfelelő, innovatív, szerethető és legfőképpen a korábbinál is biztonságosabb felületet biztosít ügyfeleink napi bankolásához és értékpapír ügyleteihez." Az nagyon figyelemre méltó, hogy az OTP HISZ saját magában, hogy meghaladja a korábbi szolgáltatásait az Új Internet Bank és a SingleMarket ! Sajnos május óta minden ügyfelét csak hitegeti, egy részben használható felületre kényszerített minden befektetőjét november 18.-án. Mi az innovatív abban, .hogy használhatóságát illetően meg sem közelíti a régit? Ez a kor követelménye? Ezek nem kézzel fogható magyarázatok, válaszok, igéretek ez bla-bla, csak a "révészt" mi fizetjük.
Ha el akartam volna adni az elmúlt 2 kereskedési napon a Servicenow papírjaimat akkor csak az ötödét tudtam volna, mivel a többi még nem látszik, nem eladható.
-Servicenow 5:1 splitet nem sikerült lekezelni, második nap, hogy ötödölt árfolyamon van szerintük készleten a split előtti mennyiség, tehát jelenleg ötödét éri a befektetésem. Korábban, Direkt alatt egy ilyen split legfeljebb az első nap okozott galibát, de ilyen hosszan sosem volt téves készletadat.
-Adtam-vettem a héten pár részvényt, egy részét az árvezetési számlán lévő pénz terhére. Mára vártam, hogy átvezessék a maradékot a folyószámlára, ehelyett a folyószámlára érkezett egy MÍNUSZ sokezer eurós “átvezetés” és az átvezetésin lévő pénzmennyiség megnőtt ugyanazzal az összeggel.
Szóval a tételek elszámolásakor valahogy mínuszba vitték a deviza pénzszámlámat és az átvezetési számláról T+2 nap elteltével sem érkezett meg a pénz.
Holnap megírom nekik panaszként, mert ez így elég aggasztó.
Az ajánlati könyv szerintem is forditva van színezve, az eladási ajánlatok szoktak pirosak lenni. Ezen is látszik, hogy akik csináljak nem kereskednek.
Az a baj olyan sincs.. nem nagyon foglalkoztam mostanában a tőzsdével, vártam a csodát, hogy majd elindul normálisan a single.. Úgylátom ebből személyes ügyintézés lesz :) de azért kösz
Megnyitod a Szinglemarket -et. a Főoldalon van "Aktuális árak a Bét-en" Ezután ott kitöltöd: "Feliratkozom" és ok lesz. Utána a "Piactér" menűben az aktuális részvénynél a 5-ös könyv automatikusan megjelenik, legörgetve az aljára: "Teljes elérhető piacmélyég"-re rákattintva adja a 10-es könyvet érték, db,
Az ajanlati könyvre ertem a grafikon ha megnezed az veteli ajanlatok pirossal vannak az van felül a eladasi ajanlat zöld a grafikon az van alul igy erted? De ha venni akarsz a vetel mindig zöld az eladas a piros :)
Lehtne szemléletesen megjeleníteni a 10es könyvet ha a teljes 10-es könyv legnagyobb darabszámú ajanlata lenne a 100% es ahhoz képest lenne mindkét oldalon. Most nagyon bena. Amúgy vannak még szemleletesebb megjelenítési módok: https://quantdare.com/wp-content/uploads/2018/01/bid_ask1.png A többi ajánlat meg mindegy, mármint ha nem tudod, hát nem tudod de legalább a 10 egymashoz képest legyen arányos.
Akkor a piros grafikont nem huzza vegig pl csak felig es akkor latod hogy a 10 könyv alatt van nag,obb pakk pl ha a 10 könyvbe latsz 20db vevőt de lentebb bent all valaki nagyobb pakkal akkor a 20db nem huzza vegig mint most jelenleg:) ihy erted?
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni