Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sas1973 2025. 11. 27. 21:32
Otp-s vagyok ill. lehet holnaptól csak voltam! Ez az applikáció semmire nem való a direkt bróker még csak csak. A másik amiért pakolok, hogy jön egy SMS, hogy korlátozták a bankkártyámat hívjam őket. Felhívtam, majd közölték, hogy majdnem csalás áldozata lettem, mert a 16 számjegyű számmal (bankkártyán) valami Canadai cég pénzt/tranzakciót próbált csinálni!!! Na mondom ilyenkor mi van? Hölgy mondta, hogy ilyenkor az van, hogy tiltsam le lesz egy INGYENES csere és kész, majd hozzátette, hogy csak akkor kerül 5000 forintomba, ha 3 nap alatt készítik el és GLS hozza. Amúgy ingyenes ha kívánom a 15 napot. Pénteken reggel bementem otp-be unokatestvérem fogad ablaknál mondom neki mi van! Mutatom neki az üzit mesélem mi van ugyanazt mondja amit a Pesti leányka. Na mondom egye bánja a 3 naposat kérném vigyétek az 5000-et! Jön ez a hét hétfő kedd szerda asszony telózik megjött a kártya én külföldön mondom oké csütörtökön megyek haza. Leokéztam erre szerda este csippan hármat a telefon, nézem és nem hiszek a szememnek! Otp üzi 3 db!!! Kártyával kapcsol ktg. 21050.- ,3200.-, 4890.-. Azt hittem lefordulok az ágy ról! Ez a rövid történet! Holnap (2025 11 28-án) lehet este benne leszek a tv-ben!!
Ja az applikációt közösen bankban töltöttem le hölgykoszorúban, és azt mondák a csajok "próbálgassam, tanulgassam" Jóvanezígy!! 
mcbull 2025. 11. 27. 20:18
Előzmény: #1118  stolz
Palinak abban igaza van, hogy kell fizetni pl. az erste nél is egy tőzsde felületet az ilyen hibák kiküszöbölésére!
Viszont egy ft- tot sem fizetek ezeknek többet jutalékként, hogy közben máshol még könyvet rendeljek, hogy menjen a tőzsde! Ha meg is lépném az otp től kérem a könyvet! Csak az előfizetést kaphatnák meg tőlem ezek után!
Egy nagy sóderos f.szt nekik!
stolz
stolz 2025. 11. 27. 20:05
Gyereke, hagyjátok a picsába ezt a szart. Ez nem alkalmas kereskedésre. Ott az Erste, milliószor jobb, még akkor is ha néha szar. Ez a Single fos arra való, hogy évente kössél 3-szor és ennyi, de teljesen alkalmatlan trade-re...
Makim 2025. 11. 27. 19:45
Előzmény: #1095  pedaz
Az a baj hogy még az egyes könyvet sem lehet könyvnek nevezni mivel csak vételi és eladási ár van az sem mindig pontos an és hogy mennyit akarnak adni vagy venni abszolút nem lehet tudni én naponta többször adok veszek és emiatt körülbelül a fele teljesül
Makim 2025. 11. 27. 19:40
Előzmény: #1104  Atletico
Egyelőre nekem is jobb a mobil alkalmazás mint a webes the borzasztóan felháborít hogy szeretifikátból nem tudok eladni csak a legkorábbiakból és nem így szeretném de kénytelen voltam így kereskedni szinte csak találomra kereskedek a certifikátokkal és ez komoly probléma
kbroker 2025. 11. 27. 17:13
Előzmény: #1082  Realka
Hála az égnek nem érint ez a probléma, nem singlemarketes vagyok. Bármelyik tőkeszámla szolgáltatónak tudnia kell értékpapír transzfert csinálni. Tehát nem kell eladni csak megnevezni az új szolgáltatót és transzfer. Hanyattesős maci utódja https://www.erstemarket.hu/ csinálhatod a portfolio.hu-n kersztül talán olcsóbb is 0,35% jutalék,   van havi 900 real time ,2400-ertn 10es könyv , +havi díj alap +mennyiség arányos de viszonylag olcsó
mcbull 2025. 11. 27. 16:57
Előzmény: #1113  BT55
Már nem tudom, hogy mit gondoljak ezek után! Mi a cél ezzel az üzleti döntéssel! Nekem a direktbróker maximálisan megfelelt! Hogy ennyire cserbenhagyták a befektetőket, megy a lapítás, ki engedte ezt a használhatatlan felületet?
A könyvek eladása, 1 es vagy 10 es! Ha jól írom az 1 es is 2400 ft lesz! Máshol megkapom az 5 ös könyvet ennyiért!
Nekem még nincs károm, mert beragadtam, de nyitom az új értékpapír számlát, hogy rugalmasan tudjak tovább lépni!
BT55
BT55 2025. 11. 27. 16:22
Előzmény: #1112  mcbull
A hétfőn küldött több oldalasa panaszom után ahol leírtam, hogy szerintem milyen bűncselekményeket követtek el ezzel az appal, érdekes, hogy tegnap kaptam egy kérdőívet... ezt szintén teleírtam az "egyéb" részben, hogy mivel vagyok elégedetlen. Jelenleg ennyit lehet tenni, mert nem hiszem el, hogy ez nem terjed ebben a bankban, hogy elk.rták, nem kicsit, hanem nagyon. Revolutizálni próbálták a single-t, mert sokat koppintottak a Revolut asztali felületi kereskedéséből, amivel nincsen gond, de akkor miért nem tették át a régit és egészítették ki + funkciókkal, miért kellett tönkre tenni az egészet. Felfoghatatlan számomra, ez legalább olyan mint amikor a Nokia elindult a lejtőn és közben világ elsők voltak. 
mcbull 2025. 11. 27. 15:33
Előzmény: #1109  tmike
Viszont ha zuhognak ki a 100 milliók ott már látni fogják csúcs menedzserek, akkor lesz számonkérés! Főleg ha 1-2 hét még a szopattyú, na akkor indul a lavina!
Yoakedvem 2025. 11. 27. 15:03
Előzmény: #1105  Atletico
Lépj ki és be, talán akkor megjavul, én néha rányomok egy entert mert akkor jobban frissül mint "magától"
Macus
Macus 2025. 11. 27. 15:02
Előzmény: #1105  Atletico
alkalmazásban működik 
tmike 2025. 11. 27. 15:00
Előzmény: #1106  fostosmacska
Majd akkor észreveszik hogy gond van ha elkezdik a számlákat megszüntetni és áttranszferálják a befektetési számláikat máshová. Bár a magam példájából látva,ez annyira nem tud gyors és radikális lenni,mert sajnos az én zsebemet terhelik majd a költségek. Mondjuk én nem igazán napizom,de az biztos hogy szép lassan kivonok mindent az Otp-től magán és céges szinten is. És tudom nem fogja ez földhöz vágni őket,de ha sokan meglépik akkor meg fogják érezni.
Atletico 2025. 11. 27. 14:53
Előzmény: #1107  Atletico

Egy fos az egész!
Az embernek a kedve megy el ettől a ......
Atletico 2025. 11. 27. 14:52
Előzmény: #1106  fostosmacska
Semmi sincs rendben!!!!
fostosmacska 2025. 11. 27. 14:48
Előzmény: #979  Moodi
Otpdirekt felületen leadott visszavonásig érvényes limitáras megbízásom nekem sem volt látható a Singlemarketben. Budapesti bankfiókban sem látták, hol a megbízás. Új vételi megbízásként nem tudtam leadni, mert nem jelent meg a felhasználható összegnél. A Budapesti bankfiókban nem tudtak segíteni, mert nem hozzájuk tartozik, hanem a Singlemarkethez (azok nem ők), és szerintük csak az a gond, hogy nem telefonos applikációt használtam, hanem webes felületet. De kaptam egy központi telefonszámot, és az ügyintéző rájuk írt a saját felületén. Azt ígérte visszajelez, ha kap választ tőlük. Azt mondta a héten rajtam kívül csak egy ügyfél volt náluk Singlemarket problémával, nem gondolják, hogy nagy lenne a baj.
Központi számot nem voltam hajlandó hívogatni, letöltöttem a telefonos alkalmazást, és 5 nap elteltével bementem egy vidéki bankfiókba. Onnan azért akartak elhajtani, mert szerintük ezt csak webes felületen lehet intézni, abba ők nem léphetnek be, a telefonosat hiába mutogatom. Arról biztosított az ügyintéző, hogy megvan a pénz, de ő is látja, hogy nem férek hozzá. Itt már ragaszkodtam hozzá, hogy ők a bankom, rájuk bíztam a pénzem, így nem hagyom magam elhajtani, ezt a problémát ott meg kell oldaniuk. És láss csodát: két telefonálással az ügyintéző vissza tudta vonatni a megbízást. Amúgy ő sem gondolja, hogy probléma lenne, az ilyesmi előfordulhat pár százezer forinttal. Náluk még nem volt single market problémával más ügyfél. Szerintük is minden rendben.
Atletico 2025. 11. 27. 14:46
Előzmény: #1104  Atletico

És a piactér még mindig egy nagy fehér felület! 
Sehol semmi!
Atletico 2025. 11. 27. 14:44

Az asztali gépen teljesen más árfolyamot mutat az összes részvény mint a letöltött telefonon!
Hiába frissítek.
Macus
Macus 2025. 11. 27. 14:05
az mi a retekért van hogy frissítek mutatja a reált az oldal, aztán fél perc és átvált valami totál random árfolyamra, aztán ha megint frissítek megint a reált mutatja. Ilyet még nem csinált. Állítólag valami frissítés volt és az kavart be amúgy.
Karpediem 2025. 11. 27. 11:37
Előzmény: #1099  BT55
Az oldal tetején a fekete sávban van: "Előfizetés". Azt megnyitva adja a Signature előfizetést is, és lejjebb a "Tőzsdei adatszolgáltatás Csomagjaink"-at is. Minimum 3 hónapra tudsz előfizetni 6.495,- jó minőségű magyar forintért.
Macus
Macus 2025. 11. 27. 11:18
már nem bírtam ki és hívtam az otpt- Certi felület nem működik adni venni nem tudunk.... dolgoznak rajta .... megkérdeztem elvileg 2025 re mondják a 10 es könyvet..... ez van az üzletszabályzatban jelenleg. Szóval remélhetőleg ez még idén meglsz. Minden ami reporting az szerintem jövőre lesz elérhető legalábbis arról nem tudott nyilatkozni. 

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek