Otp-s vagyok ill. lehet holnaptól csak voltam! Ez az applikáció semmire nem való a direkt bróker még csak csak. A másik amiért pakolok, hogy jön egy SMS, hogy korlátozták a bankkártyámat hívjam őket. Felhívtam, majd közölték, hogy majdnem csalás áldozata lettem, mert a 16 számjegyű számmal (bankkártyán) valami Canadai cég pénzt/tranzakciót próbált csinálni!!! Na mondom ilyenkor mi van? Hölgy mondta, hogy ilyenkor az van, hogy tiltsam le lesz egy INGYENES csere és kész, majd hozzátette, hogy csak akkor kerül 5000 forintomba, ha 3 nap alatt készítik el és GLS hozza. Amúgy ingyenes ha kívánom a 15 napot. Pénteken reggel bementem otp-be unokatestvérem fogad ablaknál mondom neki mi van! Mutatom neki az üzit mesélem mi van ugyanazt mondja amit a Pesti leányka. Na mondom egye bánja a 3 naposat kérném vigyétek az 5000-et! Jön ez a hét hétfő kedd szerda asszony telózik megjött a kártya én külföldön mondom oké csütörtökön megyek haza. Leokéztam erre szerda este csippan hármat a telefon, nézem és nem hiszek a szememnek! Otp üzi 3 db!!! Kártyával kapcsol ktg. 21050.- ,3200.-, 4890.-. Azt hittem lefordulok az ágy ról! Ez a rövid történet! Holnap (2025 11 28-án) lehet este benne leszek a tv-ben!!
Ja az applikációt közösen bankban töltöttem le hölgykoszorúban, és azt mondák a csajok "próbálgassam, tanulgassam" Jóvanezígy!!
Ja az applikációt közösen bankban töltöttem le hölgykoszorúban, és azt mondák a csajok "próbálgassam, tanulgassam" Jóvanezígy!!
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni