Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Sokan lesznek ezzel így, ha tényleg nem történik rövid úton drasztikus változás. Én még kivárok, mert én nem kereskedek napi szinten, hátha hamar össze hoznak vmi használhatót.
Részemről elfogyott a türelem. Én innentől az OTP-nél már csak zárom a meglévő pozikat, újat nem nyitok. Lesz még idén egy nagyobb kiadásom, utána átviszek mindent Erstére és zárom a számlát.
Jó amúgy ez a "kis türelem kell csak" duma részükről. Én kb. azóta levelezek, telefonálok stb. velük, mióta bejelentették a direkt megszűnését és ki lehetett próbálni az újat és kiderült, h tele van hiányosságokkal. Azóta mindig ez módi, h fejlesztés alatt van, türelmét kérjük... :D
Hát gyerekek én előfizettem a Portfolion real time-ra, 5-ös könyvre és kötéslistásra. 3 havi a minimum előfizetés, úgy gondoltam ezt megkockáztatom, aztán meglátjuk, hogy mi lesz a SingleMarkettel. Könyv és kötéslista nélkül teljesen vakon lehet csak kereskedni. Összehasonlítottam a DirektBróker és a Portfolio adatait és teljes az egyezés.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni