Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Gerike
Gerike szerda, 09:45
Azért egy lengyel tőzsdei bevezetés megdobná az árfolyamot,bár utána én már eltudnám képzelni a kishal nagyhalat eszik effektust.Appeninn Indíték.Tudom,tudom,a nagyok szerint nem reális De pont azért,mert senki nem tudja elképzeli...ki tudja?!?
emeric41
emeric41 szerda, 09:27
r 658
Eisenburgprofesszor szerda, 09:09
Előzmény: #8056  tabularozy
A kezdés alapján ma sem lesz nagy érdeklődés.
farkasfu
farkasfu szerda, 08:43
Két hírrel is bővült a hírek rovat. Portfolio és vg ..

https://appeninnholding.com/hirek/
tabularozy
tabularozy kedd, 17:09
Úgy sikerült ezt a "szép" zárót összehozni, hogy 12:05:14-től nem volt egyetlen egy kötés sem.
A fiúk - lányok nem jöttek vissza az ebédszünetről. 
tabularozy
tabularozy kedd, 17:05
Z: 648 Ft (-16 Ft)
Boavista kedd, 09:12
Előzmény: #8050  stacstac
Üdv! Rég jártál erre, jó újra olvasni tőled. Hogy döntöttél, nem jössz ki a fényre..?
Eisenburgprofesszor kedd, 09:01
Ördögi.
Eisenburgprofesszor kedd, 08:47
Előzmény: #8051  hully-gully
Dehogy van, július végén lezárult a dekada .
hully-gully
hully-gully kedd, 08:45
Előzmény: #8050  stacstac
Jelenleg 382 ft/ részvény cash van a cégben. 
stacstac kedd, 07:20
a jelentés hozta a vártat - a cég értékes - az új ingatlanok jövőre teljes évben termelnek - a meglévő irodák bérbeadottsága nő - KP termelődik folyamatosan - az ingatlanok szvsz folyamatosan értékelődnek majd fel, mert jó áron vettük őket (_kt_: tudom, hogy nagyon szigorú az ingatlanértékelési szabályzat, de akkor is ezt várom) - jövőre újabb akvikat is várok - 2027-ben (tavaszig) jöhet az árfolyamugrás

jelenleg az ingatlanpiacon EUR-ban 4% körüli hozamelvárás van - nem magamtól találtam ki, ingatlanos ismerőseim mondták - ez a cég olyan, mintha ingatlant vennél, csak itt nem kell többszázezer EUR-t elköltened ingatlanra - vehetsz 500e Ft-ért is részvényt

rv árfolyam 664Ft - 27Ft lenne a 4% - ennyit csak megtermel a cég egy év alatt átértékelések nélkül - számoljunk 6%-kal - az 40Ft lenne - na annyit is csak megtermel a cég az átértékelések nélkül - pénzgyár...

nyilván elfogult vagyok, nyilván hibák vannak a számításaimban, nyilván a gondolataimban is vannak hibák, de talán azt jól látom, hogy a cég árfolyama az mélységesen alulértékelt

a kutya ugat, a karaván halad

jó spekit Mindenkinek
farkasfu
farkasfu hétfő, 19:34
2.6. JÖVŐKÉP ÉS STRATÉGIA 

Az újonnan szerzett vagyonelemek átvétele és portfolióba történő integrálása mellett, a Társaság továbbra is elkötelezett stratégiájának következetes végrehajtásában, a tulajdonában álló ingatlanportfolió, az egyedi ingatlanok funkciójának, állapotának, jövedelmezőségének, jövőbeni hasznosítási lehetőségeinek felülvizsgálata folyamatos. Ezzel párhuzamosan a Csoport aktívan monitorozza a magyar és CEE országbeli akvizíciós lehetőségeket is. 

A Társaság operatív működése, stratégiája megvalósítása során a jövőben is kiemelt figyelmet kíván fordítani a SZIT-ekre vonatkozó jogszabályi feltételek folyamatos teljesítésére, a Scope Ratings pénzügyi és egyéb értékelési szempontjaira, a részvényesek és potenciális befektetők transzparens tájékoztatására, a professzionális ingatlanüzemeltetésre, az ingatlanok bérlőinek magas színvonalú kiszolgálására, valamint az ESG szempontok fokozódó érvényesítésre. 
Boavista hétfő, 18:35
A 2025-ben távozó bérlők pótlására a lengyel iroda vonatkozásában az elmúlt évben 7388 négyzetméter bérbeadásáról született bérleti szerződés, amiből -a bérlő kialakítások időigénye miatt- 2026. folyamán 5375 négyzetméter tekintetében kezdődik meg a bérleti díjfizetés.   
Ez sem negatívum, valamit sikerült vissza rendezni a lengyel irodaházban.! 
farkasfu
farkasfu hétfő, 18:29
Előzmény: #8046  Gyuri60
Az víz volt szerintem.  El tudod képzelni, hogy egy szüreti fesztiválon, ahol a bór a lényeg, ott pet palackban árulják a bórt? Ki van zárva...
A videón pet palacknak tűnik legalább is.
Gyuri60 hétfő, 18:05
Előzmény: #8045  farkasfu
Az a víz borrá változott! Bár ahogy láttam nem az igazi szekszárdi "Krisztus vére" volt, hanem valami fehér lötty.😂
farkasfu
farkasfu hétfő, 17:59
Előzmény: #8043  Gyuri60
úgy úgy, halad a szekér...
Ja és közeleg a húsvét is, Petit már lelocsolták vízzel a fesztiválon. 👍
Colombo
Colombo hétfő, 17:46
Kilátások jók.Eddig mi izgultunk most már izgulhatnak azok akik eladták, vagy most akarnak mennyiséget venni, mert az nem lesz egyszerű menet nekik.
Gyuri60 hétfő, 17:43
Előzmény: #8041  farkasfu
A tavalyi euró haszon sem veszett el, hanem csak virtuálisa😁😁 nem látszott, de az utolsó centig benne van a Dekada vásarlasban.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 17:39
Előzmény: #8032  hully-gully
Ez csak a Dekadával meg az erős forinttal, következő félév jóval erősebb lesz! 
farkasfu
farkasfu hétfő, 17:35
Előzmény: #8039  Boavista
ez a forint dolog is sántít azért. Gondolom nem forintban fizettünk és fizetünk lengyelben. 
Na de volt rendesen kommunikáció! Ez remélem kitart egy darabig...:))

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek