Azért egy lengyel tőzsdei bevezetés megdobná az árfolyamot,bár utána én már eltudnám képzelni a kishal nagyhalat eszik effektust.Appeninn Indíték.Tudom,tudom,a nagyok szerint nem reális De pont azért,mert senki nem tudja elképzeli...ki tudja?!?
a jelentés hozta a vártat - a cég értékes - az új ingatlanok jövőre teljes évben termelnek - a meglévő irodák bérbeadottsága nő - KP termelődik folyamatosan - az ingatlanok szvsz folyamatosan értékelődnek majd fel, mert jó áron vettük őket (_kt_: tudom, hogy nagyon szigorú az ingatlanértékelési szabályzat, de akkor is ezt várom) - jövőre újabb akvikat is várok - 2027-ben (tavaszig) jöhet az árfolyamugrás
jelenleg az ingatlanpiacon EUR-ban 4% körüli hozamelvárás van - nem magamtól találtam ki, ingatlanos ismerőseim mondták - ez a cég olyan, mintha ingatlant vennél, csak itt nem kell többszázezer EUR-t elköltened ingatlanra - vehetsz 500e Ft-ért is részvényt
rv árfolyam 664Ft - 27Ft lenne a 4% - ennyit csak megtermel a cég egy év alatt átértékelések nélkül - számoljunk 6%-kal - az 40Ft lenne - na annyit is csak megtermel a cég az átértékelések nélkül - pénzgyár...
nyilván elfogult vagyok, nyilván hibák vannak a számításaimban, nyilván a gondolataimban is vannak hibák, de talán azt jól látom, hogy a cég árfolyama az mélységesen alulértékelt
Az újonnan szerzett vagyonelemek átvétele és portfolióba történő integrálása mellett, a Társaság
továbbra is elkötelezett stratégiájának következetes végrehajtásában, a tulajdonában álló
ingatlanportfolió, az egyedi ingatlanok funkciójának, állapotának, jövedelmezőségének, jövőbeni
hasznosítási lehetőségeinek felülvizsgálata folyamatos. Ezzel párhuzamosan a Csoport aktívan
monitorozza a magyar és CEE országbeli akvizíciós lehetőségeket is.
A Társaság operatív működése, stratégiája megvalósítása során a jövőben is kiemelt figyelmet
kíván fordítani a SZIT-ekre vonatkozó jogszabályi feltételek folyamatos teljesítésére, a Scope
Ratings pénzügyi és egyéb értékelési szempontjaira, a részvényesek és potenciális befektetők
transzparens tájékoztatására, a professzionális ingatlanüzemeltetésre, az ingatlanok bérlőinek
magas színvonalú kiszolgálására, valamint az ESG szempontok fokozódó érvényesítésre.
A 2025-ben távozó bérlők pótlására a lengyel
iroda vonatkozásában az elmúlt évben 7388 négyzetméter bérbeadásáról született bérleti
szerződés, amiből -a bérlő kialakítások időigénye miatt- 2026. folyamán 5375 négyzetméter
tekintetében kezdődik meg a bérleti díjfizetés. Ez sem negatívum, valamit sikerült vissza rendezni a lengyel irodaházban.!
Az víz volt szerintem. El tudod képzelni, hogy egy szüreti fesztiválon, ahol a bór a lényeg, ott pet palackban árulják a bórt? Ki van zárva... A videón pet palacknak tűnik legalább is.
ez a forint dolog is sántít azért. Gondolom nem forintban fizettünk és fizetünk lengyelben. Na de volt rendesen kommunikáció! Ez remélem kitart egy darabig...:))
Appeninn topik